WHERESKILL Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 na tom nic neni, potrebuju dat prachy na ucet a pak se tam jen regnu na amazonu zadam kartu a koupim 3x 20 dolaru kupony .. pak zalozim na psku US ucet a frcime .. jeste to nejak pokoumu jak se to dela presne s tim amazonem tam je cosik s adresou ,. musi tam byt US adresa naka ? nebo nevadi kdyz tam bude normal ceska moje ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 zde si vygeneruj sve usa alter ego :) http://cs.fakenamegenerator.com/gen-male-us-us.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 ok diky parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 na tom nic neni, potrebuju dat prachy na ucet a pak se tam jen regnu na amazonu zadam kartu a koupim 3x 20 dolaru kupony .. pak zalozim na psku US ucet a frcime .. jeste to nejak pokoumu jak se to dela presne s tim amazonem tam je cosik s adresou ,. musi tam byt US adresa naka ? nebo nevadi kdyz tam bude normal ceska moje ? :D Na Amazonu je to jedno, ale na PS ti doporucuji "mit" US adresu :) Treba tu fake jak dal kolega PS: Prave jdu take kupovat :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Ferenc nechces to koupit semnou ? prachy bych ti poslal v pondeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Ferenc nechces to koupit semnou ? prachy bych ti poslal v pondeli viz..... PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Jak je to s MP? Pojede? Kdyz by mel nekdo zajem, mohl bych koupit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Jak je to s MP? Pojede? Kdyz by mel nekdo zajem, mohl bych koupit ... MP vyjde o cca 14dni pozdeji tusim, online pass to nema, takze oba budou moci v klidu hrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 Na Amazonu je to jedno, ale na PS ti doporucuji "mit" US adresu :) Treba tu fake jak dal kolegaPS: Prave jdu take kupovat :P nene i na amazonu musi mit us adresu pokud chce koupit us only vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 limec ma recht, pred chvili jsem se o tom take presvedcil.. ale nastesti adresa jde hned zmenit na US a pak zase na CZ klido zpatky :D :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 MP vyjde o cca 14dni pozdeji tusim, online pass to nema, takze oba budou moci v klidu hrat Ok, diky. Hru jsem koupil, byly trochu problemy s dodanim kodu od Amazonu (takze jsem koupil jeden 20usd navic, pokud by mel nekdo zajem staci PM ...) A mam i volny slot za 600 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 koupim slot napiste mi pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Zdravím, koupím slot... Peníze pošlu na účet, mám fio, problém je akorát v tom, že moc nevím kde co a jak stáhnout na PSN se moc nevyznám, kdyby mi někde při jednom i poradil, byl bych za to moc vděčný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Ok, diky.Hru jsem koupil, byly trochu problemy s dodanim kodu od Amazonu (takze jsem koupil jeden 20usd navic, pokud by mel nekdo zajem staci PM ...) A mam i volny slot za 600 ... Jaaaaaj skoda covece, oni ti tam psali ze mas vyckat 4hodiny na kontrolu nakupu kodu a ze NEMAS mezitim objednavat dalsi kod :D Vcera jsem to mel stejne, ale v noci dorazil jak psali no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Ja cekal asi 10 hodin, nic nedoslo, penize nebyly strhnuty na uctu, tak sem objednal znovu. Zase to vyselo v objednavkach (uz mi tam vysely dve :-D, chytal jsem rapla :-D) Ale po pul hodine mi nakonec oba prisly. Na psn uz to bylo bezproblemu, akorat mam ted jeden 20 usd navic. Pokud nekdo chcete/nemuzete platit v zahranici muzu vam doobjednat dalsi dva kody a hru si muzete koupit na psn ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 Někdo kdo koupí se mnou na půl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lakky1 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Nemá někdo volný slot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 já budu mít když do toho půjdeš se mnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0123789456 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Měl bych zájem o slot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 byl sem domluvenej na dnesek s jednim typkem na koupi slotu ale jaksi se neoziva .. tak kdyztak kdo am slot napiste platim hned s nasdilenou obrazovkou.. !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY7 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 taky mám zájem o slot, už jsem takhle kupoval Fifu 12, jo a popřípadně bych mohl zaplatit osobně v okolí Kladna :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Ví už někdo v jaký čas přesně pustí stahování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m1na Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Spustit by se melo v 12:01 AM (jejich minuta po pulnoci) PST to je -7h GMT a my jsme + 2 GMT takze u nas po devate rano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 Neni to nahodou v 6:01 rano u nas ? Hmm ... http://www.presnycas.cz/hledani/mesto-18126.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2013 US Store nemá pre-load jako EU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.