RiderMaza Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 (upraveno) Dweightee888 Já měl akorát problém na SuperSlimu s pomalým načítáním textur, takže se občas stalo že sem třeba ani díky tomu nejel po silnici, ale šedém pásu a tak. V servisním menu PS3 jsem dal něco jako defragmentaci, teď si přesně nepamatuju jak se to jmenuje a je to znatelně lepší. A to sem právě kupoval digitální verzi abych se problémům s načítáním vyhnul a ono to je přesně naopak. :D teiNy Tak to bych viděl vážně na tu ERA kartu, já to platil se Zunem a nebyl sebemenší problém. Upraveno Říjen 9, 2013 uživatelem RiderMaza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 (upraveno) Sorry za doublepost... Upraveno Říjen 9, 2013 uživatelem RiderMaza Doublepost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Tak problém vyřešen, musel sem v internetovém bankovnictví povolit platby přes internet, hloupá chyba, každopádně díky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Hoši,je ta grafika fakt tak špatná v té digitální verzi?Díky za odpověd Ahoj nerekl bych vubec.. jak jsem jiz psal v jinem vlakne, obcas pri velmi rychlych autech treba to jakoby nestihne nacist texturu treba cesty, ale za 1-2s to najede a je to zase par hodin bez probelecku.. nic jineho jsem tedy nezpozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 No na netu jsou srovnávací videa a je to docela humus... tak já nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferenc Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Dweightee888 no ted jsem teda schvalne chvili koukal no... jako urcite se tam sem tam neco mihne, ale me teda fakt jen ve velmi rychle jizde autem.. ale ze bych z toho byl nejak hovotej, nebo rekl ze je to kvuli nejake vterinove smouze horsi, nebo spatny, to v zadnem pripade. Spis mi pripada ze po par dnech si toho clovek uz ani nevsima :D A jako dal jsem za to 600,- misto 1700,-, takze pro me naprosta spokojenost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Říjen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2013 Neměl by někdo slot na prodej? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Taky bych vzal slot. Kdyžtak PM. Paypal nebo převod. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_gt Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Ahoj kluci. Chci se zeptat jak dlouho cca trva nez se vam prictou penize do penezenky na ps store? Ume probehlo koupeni voucheru probehlo bez problemu(cekam teda na 3), ale po zadani se mi objevilo +20 USD jenze v penezence mam stale 0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom_gt Odesláno Říjen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2013 Tak uz se povedlo pres rozhrani PSka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarokall Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 prodám slot :) PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Koupím GTA V slot s někým napůl... pm Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem kouken9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Prosinec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2013 (upraveno) Koupím GTA V slot s někým napůl... pm Ahoj prodám Ti slot na GTA5 za 500,-, Upraveno Prosinec 10, 2013 uživatelem mikas_cze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav Bucek Odesláno Prosinec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2013 Schanim GTA V Nabidnete dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) mam dilema koupit gta5 z us store za 40$ a podelit se o slot nebo si predplatit score a mit placku sam pro sebe? a nebo jeste pockat na pc verzi jesli vubec bude chjo prave jsem zjistil ze jde koupit psn kod na gta 5 primo z amazonu Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sturmik87 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 vymenim slot AC4 za slot GTA5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
banksik Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2013 Koupím GTA 5 slot, případně můžu koupit hru na US store, kdyby měl někdo zájem. Zájemci pište pm. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.