tekken90 Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 * Supports the latest M33 firmwares across both Phat & Slim. Slim users can choose among 3.60M33, 3.71M33-1 to 3.71M33-3.* PSOne 2-Player Adhoc Support. * Introduces a new Context Menu System. Functions (plugins) under context menu will always be available to all file types, similar to the right mouse menu click under Windows. * Added a new Multi-tasking PRX Plugin System. This allows user written PRX Plugins for iR Shell to multi-task with another game/app. The included PRX HTML/Text Viewer developed by korDen allows you to view HTML & Text documents while playing games or homebrews.. * With the help from Dark_AleX, support to M33 & NP9660 No UMD Modes have been added. NetHostFS & UsbHostFS are also available for the No UMD modes. * Added support to the latest Popsloader for 3.71M33-3 by Dark_AleX. D* Allow random start of MP3 for the alarm clock function, so you'll be greeted with different tunes each morning. * Added the options to put your PSP to auto-sleep while idle to save battery. * Allows you to press Hot-Key to turn off/on all LEDs. The annonying memory stick or WiFi LEDs will no longer distract you from watching your favorite video/movie. * Support TV-Out for Slim via component cable. * Added the display of volume bar for PSP main volume in iR Shell. * plus numerous bug fixes. -------------------------------------------------------------------------- Download 3.81 Full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nest Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 hele a k cemu to je dobry? :) jsem docela beginer tak by me zajimalo co to jako umi, co jsem vycetl tak je tam budik a tak, ale jinak ???:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 hele a k cemu to je dobry? :) jsem docela beginer tak by me zajimalo co to jako umi, co jsem vycetl tak je tam budik a tak, ale jinak ???:roll: pro hrani her, z PC, posilani souboru pres WiFi (jakychkoliv) pro multitasking - muzes poslouchat mp3 a pustit si pritom nejakou hru, nebo si pritom delat cokoliv jinyho.. budik tam taky je, muzes treba i surfovat a pritom poslouchat mp3, hrat po adhoc PSone hry, pouzivat DevHook, pouzivat IrDA jako dalkovy ovladac.. no proste fci je tam hodne a plne nahrazuje klasicke XMB menu, mas v tom vsechny fce co ma XMB Obrazky - Muzes si prihlizet taky Video - v poho pres HB aplikaci Mp3 - Pohoda, dokonce i behem hry apod.. ISO/HB - Np3 + moznost vymeny kernelu Net - samozrejme, ten se da spustit zvlast (jen browser) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angeloras Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Znamená to že přes IRShell budou na Slimu fungovat i věci pro jádro 1.50? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 iR Shell 3.81 (Bug fix release) http://www.sendspace.com/file/yugya4 nebo http://rapidshare.com/files/71625986/pspirshell381_update.zip.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 zkousel ste nekdo Adhoc u PS1 her??to by bylo supr kdyby to slo pres wifi ve dvou... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 pomuze mi nekdo hodit to do meho psp?z toho navodu na psp.novinky.org nejsem moc chytrej:ziped:,kdyztak se mi ozvete na icq.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 Slozku IRSHELL a seplugins dej na root na karte, irshell2x3x zkopiruj do PSP/GAME. Hotovo. ;) (Pripadne irshell150 a irshell150% do GAME 150). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 udelal sem,ale nejde mi posledni krok,najedu do adresáře ms0:/IRSHELL/PATCH/3.5x/btcnfpatch a spustim a napise mi to:error loading application 80020148-click any key to continue a jsem zase v ms0:/IRSHELL/PATCH/3.5x/btcnfpatch a stale dokola,nejde mi ten patch nainstalovat,nemam nekde neco prepnout???:blink: a jeste jedna otazka.mam nekam instalovat nebo presunout soubory irshell150 a irshell150%,ktere jsou ve slosce game 150,kdyz mam v psp jen slozku game(bez cisla 150)?dik,ja sem na tohle levej,tak se predem omlouvam ze s tim otravuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 no napis jaky mas PSP a fw....my ti to upresnime ptz jestli mas slim tak nespustis aplikace ktere maji dve slozky (jednu s procentem) a pres ten eloader mi nefungovalo skoro nic..:) takze asi tak a chyba 80020148 by mela byt jenom ze mas nastaveny spatny kernel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 mam psp FAT s CFW 3.52M33(a update 4),jinak co se stane kdyz nenainstaluju ten patch?:ziped: lol a jeste kde muzu nastavit ten kernel a na co ho mam prosim nastavit:roll: fuck sorry ze tak otravuju,ale je to par dni co jsem se zacal v tom psp vrtat,zkoumat a upravovat ho:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Listopad 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2007 tak co,poradi nekdo???:ziped::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 patch si nainstaluj nevim co se stane kdyz ho neinstalnes.... a prepinas mezi 1.50 a 3.xx verzi pomoci R+L a potom das Ctverecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Asi jsem uplne blbej, ale... Jak spustim pres IR Shell hru z karty? O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 pojede mi to na 3.52m33-4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 zkousel ste nekdo Adhoc u PS1 her??to by bylo supr kdyby to slo pres wifi ve dvou... :) zaptam je jeste jednou???nezkousel to nekdo?:roll::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 --------------------------------------------------------------------------Download 3.81 Full ahojky,potreboval bych pomoc s wifi na psp,je to tu mozne?Diky.mam software 3.03 OE-C a pri vyhledavani signalu mi to pise An internal error has occurred.(80410A0B).Prosim,Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Prosim te,potreboval bych pomoct.pokud dam vyhledavat signal pomoci wifi na psp,tak se mi objevi,An internal error has occurred.(80410A0B).mam software 3.03 OE-C.Moc diky.Gevina@seznam.cz --------------------------------------------------------------------------Download 3.81 Full Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Prosinec 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2007 niekde som cital,ze na IrShell sa daju citat pdf.Je to pravda?ak ano,pojde aj na slim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.