Derrick12 Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně? Chtěl jsem si vypálit hru na xbox 360 dle návodu a při 45% mi to napsalo chybu. Podle kamaráda mám špatnou mechaniku...? Za každou odpověď budu vděčný. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Tuhle chybu jsem dostával, když jsem pálil na nekvalitní DVDčka, po koupi Verbatimek problém zmizel. Na co vypaluješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derrick12 Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 verbatim DVD+R DL 8x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Září 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Jakou rychlostí? Jakým programem, nastavení? Máš iHas, jestli vypaluješ XGD3? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derrick12 Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 rychlost 2,4x, program ImgBurn... ostatní netuším :( ..omlouvám se, ale vypaluji hru na xbox poprvé.. přečetl jsme si již několik článků na foru a najednou tato chyba :(. Hru jsem nechal i zkontrolovat v programu abgx a bez problému.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Derrick12 Odesláno Září 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 ...nhl 14, kterou vypaluju je XGD2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Derrick12
Může mi prosím někdo poradit, co dělám špatně? Chtěl jsem si vypálit hru na xbox 360 dle návodu a při 45% mi to napsalo chybu. Podle kamaráda mám špatnou mechaniku...?
Za každou odpověď budu vděčný.
Děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.