Eddy Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 na mizející auta v garáži už by měl by být patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Můžu ty H+ mise dělat častěji nebo to je jen během příběhu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wopic Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Chci se zeptat, co musiim delat abych mel dalsi mise? jsem cca. u 30% Udelal jsem u vsech postav otazniky, strileni klaunu a mimozemstanu, krome toho barneyo (nevim jak se jmenuje s tema mimozemstranama / klaunama) mi na mape nesviti jina mise, co musim udelat? DEkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 (upraveno) bracho v tom ti neporadim :) ale zajima me v cem je dobry v multaku ten Solo session? nejak nechapu pointu? dyt delam mise jako v singlu nebo je to nejak propojeny? Upraveno Říjen 4, 2013 uživatelem wopiczak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Ahoj mam zasek po misi s ponorkou nevim co delat dal poradt nekdo:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Ahoj , Diablo 3 vyžaduje stejný daschbord jako GTAV a nebo bude potřeba update :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 jednoduchá rada zní - nejnovější dashbord znamená funkčnost všech nejnovějších her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 Diablo i GTA vyžadují dashboard 16202. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Říjen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2013 bug s budovama ... Akorát to neřeší ten golf club, i tak musíte sehnat těch 150 milionů :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchoun Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Taky jsem v pasti šlohnul jsem ponorku a pak vrtulnik a dal nevim co cca 32% odehrano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 vyber auto a zaparkuj někde na parkovišti ( ne vícepatrovém ) a pak pošli přes mobil lesterovi sms, že ztoho místa pak chceš při loupeži ujíždět s vybranou károu... tou jsou zákysy to je děs, před pár lety kdy se sváma hra nepárala jste museli bejt hrozně nahraný jak baťa s dřevákama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchoun Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 jj super rada nad zlato ale jak poslu sms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Ty voe. Jdes na mobil zvolis lestera nebo michaela a das mark getaway car nebo tak neco. Hra ti to vse pise, staci cis Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchoun Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 nic takovyho tam nemam tak ja nevim na mape nic no kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 http://lmgtfy.com/?q=youtube+The+Merryweather+Heist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchoun Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 past je ukradl ten vrtulnik a ponorku a pak nevim co dal tady na tech videi je jak vrtulnik tu ponorku negde prepravi ale to me na mape nikde nic neukazuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Lidi naučte se číst to co vám hra říká a neptejte se tady, my váš nebudeme vodit za ručičky. Když vám něco nejde tak si přečtěte co vám hra říká, vše co potřebujete vědět vám hra řekne, stačí to jen číst . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Říjen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2013 Přes menu ve hře se dá jednoduše dohledat, co ti kdo naposledy říkal, nebo jaké pokyny ti hra dávala. Já jsem se tím celou hru řídil a nikdy jsem neměl problém s tím, že bych nevěděl co dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelvak23 Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 vyber auto a zaparkuj někde na parkovišti ( ne vícepatrovém ) a pak pošli přes mobil lesterovi sms, že ztoho místa pak chceš při loupeži ujíždět s vybranou károu...tou jsou zákysy to je děs, před pár lety kdy se sváma hra nepárala jste museli bejt hrozně nahraný jak baťa s dřevákama :D nevim jestli ma cenu vubec to hrat kdyz se clovek musi na vsechno ptat :D jako nejsem zadnej ultra super anglictinar ale vsechno se tam da prekousat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Právě jsem dodělal jednu misi se zlatem. Měl bych si vydělat 15 mil. ale peníze nikde nejsou :D je to nějakej bug nebo je dostanu až později? Navíc už se blížím ke konci? Už tu hru hraju asi 10 dnů a stále není dohraná a začíná mi z toho nějak hrabat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Jeste te ceka finale pak dostanes prachy :-) Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 A mohl bys mi prosím říct zhruba za jak dlouho mě to finále čeká? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilém Gonzorczyk Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 Hned po te misi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Diablo i GTA vyžadují dashboard 16202. :) V tom případě si asi D3 daschbod naistalovala automaticky když ho rozjedu a update jsem nepotvrzoval. Tudíž na stejném dasch rozjedu i GTAV , ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 Cau kluci potrebuju poradit, vse sem udelal dle navodu a imgburn mi vyhodil v 97% tohle :/ nevim jak to tedy vypakt spavne, hry uz sem palil a neyl problem s mechanikou. Diky moc :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.