750 Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Mam taky par dotazu: 1) Hraju za Michaela a mam jit na misi k Lesterovi a skoci mi tam okenko,ze si mam vybrat nejaky chytry outfit,bud v satniku,nebo si ho koupit a az pote mise zacne. Zajedu si do satniku,vyberu si neco (zkousel jsem asi 3 outfity),zajedu si do obchodu,koupim si neco,zkousel jsem i kvadro a kdyz se vratim k Lesterovi,tak mi to pise porad tu samou hlasku,at si poridim nejaky chytry outfit. Nevite co s tim? 2) U kazde osoby (mam zatim jen 2) mam na mape 2 otazniky,predpokladam,ze to jsou mise,od zatim nejakych neznamych lidi a kdyz k nim prijedu,tak kde nic tu nic. Nebo se pletu a je to neco jineho? 3) Kdyz jsem si nainstaloval i druhy disk na HDD,tak to bude mit vliv pouze na textury,nebo to muze nejak negativne ovlivnit xbox? Pac mi to nacitani textur neprijde tak strasne... Diky za odpovedi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 jak se pozna hlavni mise ? Hlavni mise poznas ze tam je velky pismeno, stranger and freaks maj pismeno a k tomu malej otaznik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 750w: bod jedna ,chod do obchodu a kup si kvadro, resil sem to sami ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 a jeste tak obchodna obleceni najdu jak ?? musim sam ? nebo se mi objevi tricko jako v SA ?? prave udelal sem par misi aleporad zadnej obchod ale bordel sem tam mel hned.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
750 Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 WHERESKILL jojo na mape mas tricka,ale jsou to 3 ruzny typy obchodu,tak se musis trefit do toho,kde se prodavaj spolecensky odevy... Ted u me ovsem nastava problem,ze kvadro stoji 3200 a ja mam jen 700 dolaru. :D Je tam nejaky misto,kde se daji rychle vydelat prachy? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 Nemusíš kupovať nové, bež k Michaelovi domov, choď do šatníka, stlač šípku doprava, zvol hneď prvú možnosť - outfits a vyber buď to modré alebo to šedé sako. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox131468627237 Odesláno Září 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2013 (upraveno) pokud se jedna o tu prvni misi u Lestera tak neni nutne kupovat oblek, lester te posle primo do jednoho obchodu a koupis to co ti poradi prodavacka (koupis hadry abys vypadal jak komplovej maniak) pokud je to ta druha mise, tak bez domu a prevlec se do obleku (od zacatku naky mas) a boty take (nesmis mit sportovni) pokud poslouchas co ti rika hra tak nemuzes mit s nicim problem, vse ti ta hra "rekne" btw. nevi nekdo nakej zpusob jak vydelat prachy ? (na napriklad takovej golfovej klub) Upraveno Září 19, 2013 uživatelem fox13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Lidi potřebuju se zeptat.Mám ukrást obrovskej vrták položenej na návěsu nákladáku,ale netusim jak to udelat,abych nevzbudil pozornost.Poradí někdo?Už fakt netušim...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxfan01 Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Cus, mam malej dotaz - Můžu nainstalovat GTA 5 (myslím instal disk) na více xboxech ? Jako že si to nainstaluju doma zahraju si to a pak třeba pujdu na noc ke kamošovi co ma taky xbox 360, tak si vezmu gta 5 a nainstaluju to u neho a zahraju? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 By problem byt nemel. Stejne pro hrani potrebujes disk takze oba hrat zaroven moc nebudete. Odeslano z HTC Desire Z pomoci Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRUTeHa Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Zdravim, už niekto skúšal kupovať tie akcie? ako to funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 (upraveno) Ja jsem hledal ohledne tech akcii ruzne po netu a vycetl jsem ze hodne ceny akcii ovlivnujou najemny vrazdy pro Lestera a taky pry kdyz koupis akcie nejakyho vyrobce aut a budes nicit ostatni auta tak se zvedne hodnota akcii. taky tam eqistujou 2 aukce... jedna je LCN a ta je offline a pak je ta druha ( nevzpomenu si na jmeno ) a tu budou ovlivnovat samotny hraci v GTA online Tady jsou ruzny tipy k akciim: http://www.reddit.com/r/GrandTheftAutoV/comments/1mm437/got_tips_for_the_stock_market_please_post_them/ Upraveno Září 20, 2013 uživatelem Dais Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solokaprik Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Kluci, jak to je s těma dvěma osobama jak je přepínám k čemu to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHERESKILL Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 tam ty tricka nemam asi musim udelat jeste naky mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Mám dotaz k příběhu SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!1.)Nějak jsem nepochopil jak je to mezi Michaelem a tím policajtem.To jako před 10 lety postřelili Michaela a ten policajt ho ukryl před pravýma poldama ale s podmínkou,že pro něj Michael bude dělat,nebo jak to je ? A proč se tak bojí Trevora (Když se zmínil Michael o Trevorovi,oba kecali jak je to v pr"eli),prosím o vysvětlení,klidně do SZ !SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER!SPOILER! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheKlasek Odesláno Září 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2013 Zdarec , může mi tady někdo poradit ? Stahl jsem si z torrentu GTA a stahlo se mi to na 2DVD .. co mám udělat aby z toho byla jedna složka a šlo to dát do Xbox Image Browseru . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Stáhnul jsem a vyzkoušel Collectors Editon Pack DLC (auto, moto, outfity,vzducholoď,...) ale často se mi xbox sekne (Fatal crash intercepted). Po smazání DLC v pohodě. Dělá to taky někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.manak Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 chci se zeptat na mapě už nemám žádné úkoly, jen mám najít nějaké auto na útěk a dát ho no nějaký Markovi místo úniku nebo tak něco, nevíte co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Najdi auto ktery na ten unik vyhovuje, zajed na odlehly misto a pak zavolej osobe ktery mas a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirNaq Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 (upraveno) Pekna hra no Upraveno Září 21, 2013 uživatelem sirNaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Všetko musíš kúpiť 3 krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 čus nevíte jam mám přistát stím letadle už jsem to zkoušel tak 10krát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Samopall:Jestli myslíš normální letadlo, tak L3 vysuň před přistáním podvozek a drž L2 (zastavení motoru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendy93 Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 čus nevíte jam mám přistát stím letadle už jsem to zkoušel tak 10krát? Myslíš to velké vojenské jak do něho naletíš práškovacím a sestřelí ti stíhačky motor ? tak to nepřistáváš, ale musíš vyletět do výšky a pak vyskočit . taky sem s tým měl problémy, ale existuje youtube a tam to najdeš raz dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midiborec Odesláno Září 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2013 Ahoj, mužete mi poradit? Sviti mi na mapě jen modré L když do té budovy vlezu tak je tam nejakej starej chlapek, neco pomě řve a je tam jeste notas ale vubec nevim co mam delat. Jsem stoho už zoufalej jsem v 10% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.