sexmax Odesláno Září 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2013 (upraveno) Chtěl bych tímto MOC poděkovat Torovi za jeho nezištnou pomoc při problémech s RGH konzolí! Tento člověk ZDARMA radí nám uživatelům ,kteří si s něčím neví rady a je ochotný se každému věnovat jak je dlouho potřeba. Za jeho pomoc a další aktivity na tomto fóru by si zasloužil velké uznání a vděk od nás všech. Udělal jsem anketu aby bylo jasné kolika lidem již pomohl a zároveň abych mu tímto vyjádřil i svůj vděk ,když nestojí o peníze. Kdo z nás by byl ochotný celý den sedět u počítače a po Skypu radit tolika lidem?? Toro máš můj obdiv. Děkuji :thanks: Upraveno Září 15, 2013 uživatelem sexmax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomakr Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Nemám slov, přesto že jsem úplná lama a většinu času jsem v podstatě nevěděl co mi to Toro říká, provedl mě přes skype aktualizací xboxu s RGH kvůli novým hrám s takovou elegancí, že jsem to kupodivu zvládl bez jediného klopítnutí. Toro je člověk s velkým srdce který s tím co umí nemachruje a přesně a jasně dovede člověku poradit. Mockrát mu děkuji i za děti kvůli kterým se ještě do takovýchto šíleností pouštím. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cause3 Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Jo, jo Toro je frajer, v tomto směru má opravdu bezvadný přehled. Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Onulda Odesláno Září 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2013 Přidávám se k pokloně. Právě mi pomohl s xboxem, ktery byl před vyhození z okna. OBROVSKÝ DÍK !! :party: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petepap Odesláno Září 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2013 Toro je macher,mne tiež veľmi pomohol. Ďakujem ti chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adze88 Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Na takové lidi jako je Toro už jentak člověk nenarazí. Vážím si jeho ochoty a trpělivosti pomoct. Radost mít takového člověka co se "motá" kolem xboxu v kontaktech.. Díky moc!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RedDVD Odesláno Říjen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2013 Dnes jsem se osobně zastavil u Toro s problemem s xboxem, vyreseno za 10min i s malym proskolenim. Velmi díky a všem doporučuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bozkovax Odesláno Říjen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2013 Mockrát děkuji Torovi za jeho radu, bez níž bych si nejnovější hry nezahrál - včetně GTA V ! Neskutečná trpělivost i s lamama, jako jsem já :) Mockrát děkuju ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 speedy_11 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Moc krat dakujem torovi za jeho rady a hlavne sa mu chcem podakovat za jeho čas a ochotu mi pomoct. pomohol mi niekolko krat a to z trpezlivostou aku som od neho nečakal. je to fajn chlap a som rad ze som ho (spoznal). takže toro moc krat ti dakujem. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 davca1 Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 (upraveno) Dobrý den toro mi opravdu pomohl,i když RGH nemám od něj . Upraveno Listopad 10, 2013 uživatelem davca1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IgorX Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Mě jako začátečníku toro poskytl celou řadu cenných informací, navíc poskytl i doporučení na spolehlivého člověka pro modifikaci Xbox 360. Ještě jednou mu tímto děkuji za pomoc a všem tápajícím jeho pomoc rozhodně doporučuji! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sexmax Odesláno Listopad 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 Já osobně bych byl pro to ,aby toro dostal na fóru hodnost "moderátor" nejen za to jakým způsobem všem bez rozdílu pomáhá ,ale aby měl i možnost zasahovat do dění na fóru a měl větší možnosti i pravomoci než jen jako řadový user. Co myslíte ,zaslouží si to? :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 zdravím mužete mi prosím napsat skype přezdívku na TORA potřebuji poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 :wohow:moc prosím o ten SKYPE na TORA děkuji všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mahalick Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Zdravím všechny chci poděkovat - "TORO" děkuji za cenné rady a návody ohledně RGh a problémů stím spojená pomohl si mi a určitě DOPORUČUJI VŠEM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubas Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Přesně jak píšou zde jiní,i mě tento sympatický borec pomohl a už nezčetně krát,tudíž mu patří mé díky,je škoda že tu není více takovýchto lidi jako je TORO... Ještě jednou díky chlape za vše...:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 EduardJulina Odesláno Listopad 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2013 Chtěl bych uživateli TORO velmi poděkovat. Je to velmi ochotný člověk, který bez nároků na honorář pomáhá uživatelům laikům potažmo mě. Velmi Vám děkuji pane. Hodně jste mi pomohl. Eduard Julina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 beca Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Chtěl bych mu moc poděkovat,TORO je borec takžě ještě jednou děkuju za všechny rady.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KarpiCB Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2013 Také se přidávám k dlouhé řadě lidí, co jsou Torovi vděčni za dobré rady. Mně jako začátečníkovi ochotně vždy poradí na Skype. Pozor - jen do cca 18:30 denně, pak má jiný program. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeffik Odesláno Prosinec 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2013 Dnes jsem také měl čest s Torem. Nedá se jinak popsat než, že je to bůh :-)))) bůh konzolí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rank3r Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Toro je opravdový expert, moc mi pomohl, povedla se mi šílená kravina a díky torovi a celodenního sedění u skype se vše vyřešilo plus se i dokonce vylepšilo. Tímto bych mu teda chtěl poděkovat. Díky moc chlape, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dalzap Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Taky dekuji Torovi za jeho skype pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrnavra Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Toro mi dnes velice pomohl. Mám od rendise na jeho doporučení RGH a toro mi ochotně pomohl vše nastavit a trpělivě mi vysvětlil co a jak. Na duo Rendis - Toro se můžete rozhodně spolehnout a určitě oba doporučuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rank3r Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Opět TORO nezklamal, stačilo napsat zprávu na skypu a během 10 minut toro volal a jako vždy perfektně poradil. Díky ti chlape...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pk2782 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 I za mě veliké DÍKY, i když to se mnou neměl moc jednoduché :D, tak byl super, určitě DOPORUČUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pk2782 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 I za mě veliké DÍKY, i když to se mnou neměl moc jednoduché :D, tak byl super, určitě DOPORUČUJI !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sexmax
Chtěl bych tímto MOC poděkovat Torovi za jeho nezištnou pomoc při problémech s RGH konzolí!
Tento člověk ZDARMA radí nám uživatelům ,kteří si s něčím neví rady a je ochotný se každému věnovat jak je dlouho potřeba.
Za jeho pomoc a další aktivity na tomto fóru by si zasloužil velké uznání a vděk od nás všech.
Udělal jsem anketu aby bylo jasné kolika lidem již pomohl a zároveň abych mu tímto vyjádřil i svůj vděk ,když nestojí o peníze.
Kdo z nás by byl ochotný celý den sedět u počítače a po Skypu radit tolika lidem??
Toro máš můj obdiv.
Děkuji :thanks:
Upraveno uživatelem sexmaxOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
45 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.