Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Přenesení profilu z xboxu s flashem na xbox s rgh


liborpoulik

Recommended Posts

Zdravím, potřebuji přenést profil z xboxu s flashem (xbox má flag, ale nebyl nikdy připojen na live),na xbox slim s rgh, oba mají harddisk 250gb, převedl jsem profil ze starého xbox harddisku pomocí transfer cabel do xboxu s rgh , mělo to asi 1,8gb, profil se mi ale neukázal, můžete mi poradit jestli to vůbec jde, že bych měl v konzoli s rgh třeba i ten profil z xka s flashem a přepínal jsem si je, nějaké návody jsem na internetu našel , tj. kopírování profilu na flashku a úprava přes modio, ale ten mi řekl , že žádné profily na flashce nejsou, můžete mě prosím odkázat na nějaký postup , který funguje?, pokud to vůbec jde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už jsem ale udělal, že jsem nakopíroval přes fsd profil do rgh, ten se mi ale nezobrazil a jak to myslíš externí?, jsou to interní hdd, pokud bych připojil hdd k pc, tak by se mi ukázalo to samé ne?, a přes ftp bych ten profil mohl nakopírovat , ale to už jsem udělal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu