Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Samsung galaxy Tab 2 7.0 - Hard brick, pomoc prosím


ccinkyda

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Na všechny Samsungy se musí stejně. Nejdříve si stáhni odin (třeba tady http://www.android.gs/download-odin-3-07/) a Stock Rom pro ten tvůj tablet (tady http://samsung-updates.com/). Je jedno pro jakou pro jakou zemi je Stock Rom, kterou si stáhneš (Budeš dostávat aktualizace ROMky od té země pro kterou je a já osobně bych šel do nějaké zahraniční, protože Čechy jsou při aktualizacích až na posledním místě). Potom svůj telefon NaBOOTuj do Download Modu (to uděláš tak tak, že když máš telefon vypnutý stiskneš a podržíš najednou Home Button, Power Button a Volume Down). Pak připoj telefon k počítači přes USB kabel a zapni odin (v oznamovací oblasti odinu by se měla objevit informace o tom že telefon je připojen). V odinu pak zaškrtni políčko PDA a klikni na ikonku PDA vedle. Zde vyhledej místo kam si stáhl Stock ROM (je to soubor .md5), vyber ho a klikni na Open. Potom už jen klikni v odinu na ikonku Start a čekej než se nahraje kernel, ROMka, atd. Přitom ti na telefonu poběží načítací lišta a potom se telefon automaticky ReBOOTne. A teď máš v podstatě telefon v továrním nastavení, takže všechna systémová data jsou obnovena a vše je tak jak bylo když jsi telefon koupil a poprvé spustil.

Tento návod jsem dělal podle svých zkušeností s telefonem Samsung Galaxy Ace 2 (GT-I8160). Takže za případné nejasnosti se předem omlouvám a přeji hezký den. :)

Upraveno uživatelem Wolf Slayer
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 8 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu