Cratos1 Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2013 Čau. Chci se zeptat na TU. Třetí opravnej patch obsahuje i ty 2 předchozí nebo každej obsahuje něco jinýho? Díky. Citovat
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Listopad 27, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2013 Zdarec mohl by mi někdo popsat v jakým programu a jaký nastavení použil na vypálení? fifi? vypálil jsme to už v clonecd imgburn ale furt mi to píše the disc is unreadable díky za odpověď Citovat
Kinimod84 Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) .......... Upraveno Prosinec 3, 2013 uživatelem Samopall Citovat
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2013 Chtěl bych se zeptat mám anglickou verzi fifi půjde tam stáhnout čeština? Citovat
lukstolda Odesláno Prosinec 4, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 4, 2013 Chtěl bych se zeptat mám anglickou verzi fifi půjde tam stáhnout čeština? Nepůjde musíš si stáhnout českou verzi... Citovat
Pista86 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2013 Zdarec mohl by mi někdo popsat v jakým programu a jaký nastavení použil na vypálení? fifi? vypálil jsme to už v clonecd imgburn ale furt mi to píše the disc is unreadable díky za odpověď Čauves, tak už se mi povedlo konečně vypálit funkční FIFU. Měl jsem stejný problém...psalo mi to pořád disc is unreadable. Řešením bylo koupit média Verbatim DVD+R DL Double Layer - Printable + samozřejmě splnit návod na vypalování XGD3 her, který tu je. Doporučoval to už někdo někde v diskuzi, tak jsem je zkusil a u mě to zafungovalo. Asi je kvalita médií ještě o něco vyšší než u klasických médií Verbatim. Snad to půjde i ostatním. HODNĚ ŠTĚSTÍ Citovat
Pospik Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2013 Potreboval bych radu - mam nejakou CZ verzi, ale nejde samozrejme overit, overenou mam pouze ENG (kterou hraju). Chtel bych ale CZ.. je nebezpecny to vypalit bez overeni? Diky Citovat
bazycek Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2013 Potreboval bych radu - mam nejakou CZ verzi, ale nejde samozrejme overit, overenou mam pouze ENG (kterou hraju). Chtel bych ale CZ.. je nebezpecny to vypalit bez overeni? Diky v cestine je to pekne trapne komentar je bez diskuze strasny.. pokud ti jde jen o menu vykasli se na to.. Citovat
Pospik Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2013 mam to na PC v CZ, takze dokazu posoudit sam, jestli to potrebuju v CZ nebo ne.. spis bych potreboval odpoved na to, na co jsem se ptal :) neni to kvuli mne Citovat
liborpoulik Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2013 Nevíte někdo jak ve fifě když seberu míč protihráči u postranní čáry přebrat balón k sobě?, vždycky mi to uteče do autu, jaké tlačítko zmáčknout na xboxu? Citovat
kabyr01 Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2013 Ahoj, jeden takovej rychlej dotaz - včera jsem si založil Be a manager, docela pěkný...Ale mám zásadní problém při kupování hráčů - řadí se jenom podle věku, není tam žádná jiná možnost - třeba overall? Nebo to nějak souvisí s tou novinkou ohledně scautingu? Díky předem za rady :-) Citovat
lukstolda Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2013 Nevíte někdo jak udržet morálku hráčů? Mám nějakých 30 hráčů v režimu kariéry a i když je střídám a měním plus hraji jak tak dvě vítěztví jednu prohru tak morálka stále klesá... Jak je tedy možné že má chealsy třeba 40 hráčů nikdy sem nezažil že by tam byl někdo nespokojený. Dík Citovat
Tomáš Mazur Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2013 Jak zjistím jaké mám ve hře TU stáhnul jsem přes fsd aktivoval ale zdá se mi že to hra nevzala. Stáva se mi to aji v COD tam to poznám v system linku že se TU neaktivovalo ale tady nevím:( Citovat
lukstolda Odesláno Prosinec 24, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2013 Jak zjistím jaké mám ve hře TU stáhnul jsem přes fsd aktivoval ale zdá se mi že to hra nevzala. Stáva se mi to aji v COD tam to poznám v system linku že se TU neaktivovalo ale tady nevím:( STim mam take problem asi to jen tak poznat nejde.. me by zase zajimalo kdyz naistaluju TU jestli musim rozject novou karieru nebo zda se pack aktivuje i v rozjete kariere? Citovat
Kopr1468628322 Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2013 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli někdo má zkušenosti s hraním FIFI 2014 na xbox 360 250g RGH. Předem děkuji za odpověď. Citovat
Pista86 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2013 Ahoj, prosím Vás je ve FIFA 14 nějaký LEADERBOARD pro online hraní? Prostě nějaká statistika jak jsem na tom. Naposledy jsem hrál FIFU 12 a tam bylo postupování po úrovních apod.. Ve 14 umím spustit jen HEAD TO HEAD a nic jiného...taková nuda... Citovat
Tommy33 Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2014 Ahoj, prosím Vás je ve FIFA 14 nějaký LEADERBOARD pro online hraní? Prostě nějaká statistika jak jsem na tom. Naposledy jsem hrál FIFU 12 a tam bylo postupování po úrovních apod.. Ve 14 umím spustit jen HEAD TO HEAD a nic jiného...taková nuda... co třeba "sezona" tu hraju online , mužem ju hrát aj s kolegou co sedí vedle tebe...nebo já hraju furt FUT ... ale ten online lobby tam už není... bavili jsme se o tom v XboxOne přichází s jedním týpkem ... Citovat
kadli.pavel Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Zdravím chci hrát f14 se synem proti sobě jak hrat aby jsme byli oba přihlášený a ne jen jeden, aby se nám výsledky zapisovali oboum a ne jen jednomu. Nebo musíme mít xbox live, ale to je blbost když oba hrajem na jedný konzoli? Díky Citovat
Tommy33 Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Zdravím chci hrát f14 se synem proti sobě jak hrat aby jsme byli oba přihlášený a ne jen jeden, aby se nám výsledky zapisovali oboum a ne jen jednomu. Nebo musíme mít xbox live, ale to je blbost když oba hrajem na jedný konzoli? Díky X360 bo Xone? chcete normálně hrát exibici proti sobě? neýdá se mi že by nějak šli připojovat profily, vím že se dá přidat host při online sezoně a mužete hrát s někým 2vs 1-2 funkcí přidat hosta... Citovat
liborpoulik Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Taky máte ve Fifě 14 takový problém s offsidy?, tolik offsidů jsem ve fifě ještě nezažil. Citovat
kadli.pavel Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 X360 bo Xone? chcete normálně hrát exibici proti sobě? neýdá se mi že by nějak šli připojovat profily, vím že se dá přidat host při online sezoně a mužete hrát s někým 2vs 1-2 funkcí přidat hosta... X360 ano třeba normálně exhibici. Jak je to stou funkcí přidat hosta? Citovat
Tommy33 Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 10, 2014 X360 ano třeba normálně exhibici. Jak je to stou funkcí přidat hosta? ta funguje jenom při "online sezona" kde si vyberu tým atd...a pak přes Y je fuknce přidat hosta... a tam mužeš dát XboxLive Guest a nebo právě tvuj XL account co máš vytvořenej :-) Citovat
Kinimod84 Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2014 čaute nemá někdo nové soupisky odkaz díky Citovat
Tommy33 Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2014 čaute nemá někdo nové soupisky odkaz díky hojda tobě se nestahují aktualizace automaticky?? Citovat
Kinimod84 Odesláno Únor 24, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2014 čau ne nemám připojený xbox a ani nemám live Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.