m0406 Odesláno Říjen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2013 mám ten samý problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m0406 Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 měl jsem ten samý problém a a netu jsem našel že neprojíždět image přes abgx tak jsem to zkusil neprojíždět a hned vypalit a vesele hraju jak fifu tak f1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raentt Odesláno Říjen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2013 Už jsi na to nějá přišel dělá mi to to samí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 nevite někdo jak je to s patchem když si stahnu novy a aktivuji si ho bude mi nfungovat na rozjetou sezonu nebo bych ji musel rozject znova.. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 cau, nevim jestli jste to zaregistrovali ale udajne vysel patch, ktery by mel upravovat goly hlavou, technicke strely a dalsi bugy...nevite jak tento patch nainstalovat ? mam RGH...predem dekuji za odpoved to mas na ty hre v freestaylu jestli jedes přes nej mam za to ze das Y a pak download TUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirNaq Odesláno Říjen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2013 Má někdo odkaz na ten patch nebo t soupisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Poslední soupisky http://share-rapid.com/stahuj/q5vazpbv?dealer_id=127853 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Fifa není nic jinýho než lagy, lagy a lagy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kromano Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 http://www.eurogamer.cz/articles/2013-06-20-ea-rika-e-u-fifa-14-nemate-oekavat-ovladani-kinectem To jsem taky četl, ale skutečně to funguje? Je k tomu někde něco víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Někdo kdo by zapařil někdy FIFU14? .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milankosyna Odesláno Říjen 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2013 Prosim nekoho jestli je mozne nejak rozjed Fifu 14 na xboxu arcade jasper s Flash 2.0 a dash 16202 a jestli by se nasel nekdo kdo by mi hru vypalil tak aby mi sla jeste na flash 2.0 nemam vypalovacku ihas a nechce se mi posilat zas xbox na flash 3.0 kdyby se tu nekdo z vas nasel kdo by mi to vypalil a poslal na dobirku byl bych moc rad na cene bychom se samozdrejme domluvili dekuji vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Čus nevíte někdo jestli se da ve FIFA 14 nasimulovat pád po nějakém zákroku? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Myslím si, že FIFA 14 to nenabízí, ale konkurenční pro EVO ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Myslím si, že FIFA 14 to nenabízí, ale konkurenční pro EVO ano Tak to je docela škoda já byl vždycky Peskař až po nějaké době sem rozjel fifu a nestačil sem se divit o kolik příček je víš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 (upraveno) myslím že FIFA13 to měla, jsem si skoro i jistej, byla to nějaká kombinace zadních tlačítek .... mrknu se EDIT: na FIFA14 jsem nic nenašel..ale v 13ce to šlo že jsi zmáčkl všechny 4 zadní tlačítka, pak to doma vyzkouším, jestli to funguje aj tu EDIT: tak včera vyzkoušeno a všechny 4 zadní nefungují...tak že asi simulovat fakt nejde ... Upraveno Říjen 30, 2013 uživatelem Tommy33 doplnění informací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Nevíte jeslti jsou nějaký nový soupisky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Hmm.. škoda to už mohli vychytat než se mazat se 40ceti oslavama.. Přispělo by to hře. Ale zase nutno říci že za tu hru rukou mají u mě plus))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Take se vam někdy stane,že při zapase když chcete vystřidat tak vam to zamrzne v menu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Taky vám ta hra přijde tak těžká? zaboha nemůžu dát gól... hraju na profesionála, skill stick... a prostě všechny zápasy prohrávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Taky vám ta hra přijde tak těžká? zaboha nemůžu dát gól... hraju na profesionála, skill stick... a prostě všechny zápasy prohrávám. zkus rychlý výběhy od postranní čáry na střed a střela na zadní tyč nebo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukstolda Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 ja to hraju s kámošem ve dvou na profesionála. Na poloprofesionála jsme vyhravali třeba 3:0 na profika třeba mame 4 strely za celej zapas a nic.. tak sem trosku poupravil herni nastaveni třeba aby cpu taky ztracel balony atd aby se hra vyrovnala ... a tada hratelnost dobra a dokonce to vypada jako fotbal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remarkcz Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Nevíte jak to bude stim dodatkem/hrou z mistroství světa jako byla v roce 2010 ... ? Někde sem čet, že to bude jen PS4/X1 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Ahoj take se vam někdy stane,že při nějakem střidani je misto trybun černa plocha?jestly se jedna o nějakej bug hry.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Listopad 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2013 Ahoj take se vam někdy stane,že při nějakem střidani je misto trybun černa plocha?jestly se jedna o nějakej bug hry.. to se mi nikdy nestalo :-O (FIFA14 Ultimate) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Listopad 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2013 nemam origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.