opala Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomashonsu Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Nestahoval jsi neco? Mozna to neby stahly a cekalo az se to dostahne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Odesláno Září 25, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Nemas nastavene stahovani na pozadi a nestahujes neco?Mrkni se do nastaveni jestli to tam nemas povolene,mi to blika kdyz stahuju nejakou hru a vypnu Xko,po stazeni se normalne vypne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Console Settings - Startup and Shutdown - Background Downloads, zkus vypnout, jestli pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 opala Odesláno Září 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 no nepustilo me to ale napsal ze je nutne smazat cosi coud...a tak jsem to zkusil a uz se vypina... btw...jeste mensi problem s acc neprihlasuje se mi sam acc pri FSD a musim se dycky prihlasit rucne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
opala
Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.