opala Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Odesláno Září 25, 2013 Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení? Citovat
0 tomashonsu Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Odesláno Září 25, 2013 Nestahoval jsi neco? Mozna to neby stahly a cekalo az se to dostahne Citovat
0 Junior Moderators basildon Odesláno Září 25, 2013 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Září 25, 2013 Nemas nastavene stahovani na pozadi a nestahujes neco?Mrkni se do nastaveni jestli to tam nemas povolene,mi to blika kdyz stahuju nejakou hru a vypnu Xko,po stazeni se normalne vypne! Citovat
0 Rendis Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Odesláno Září 25, 2013 Console Settings - Startup and Shutdown - Background Downloads, zkus vypnout, jestli pomůže. Citovat
0 opala Odesláno Září 26, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Září 26, 2013 no nepustilo me to ale napsal ze je nutne smazat cosi coud...a tak jsem to zkusil a uz se vypina... btw...jeste mensi problem s acc neprihlasuje se mi sam acc pri FSD a musim se dycky prihlasit rucne Citovat
Otázka
opala
Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.