opala Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 tomashonsu Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Nestahoval jsi neco? Mozna to neby stahly a cekalo az se to dostahne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Junior Moderators basildon Posted September 25, 2013 Junior Moderators Report Share Posted September 25, 2013 Nemas nastavene stahovani na pozadi a nestahujes neco?Mrkni se do nastaveni jestli to tam nemas povolene,mi to blika kdyz stahuju nejakou hru a vypnu Xko,po stazeni se normalne vypne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Rendis Posted September 25, 2013 Report Share Posted September 25, 2013 Console Settings - Startup and Shutdown - Background Downloads, zkus vypnout, jestli pomůže. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 opala Posted September 26, 2013 Author Report Share Posted September 26, 2013 no nepustilo me to ale napsal ze je nutne smazat cosi coud...a tak jsem to zkusil a uz se vypina... btw...jeste mensi problem s acc neprihlasuje se mi sam acc pri FSD a musim se dycky prihlasit rucne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
opala
Když dám přes xbox tlačítko na ovladači turn off console...tak přejde do nějakého spacího stavu...běží větrák a zeleně bliká...přednedávnem se mi tim tlačitkem hezky vypnul a byl klid..nějaky nápad na spravení?
4 answers to this question
Recommended Posts