Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox360 s RGH nenaběhne obraz


Recommended Posts

Zdravím, prosím potřeboval bych pomoct se svým x360. Když ho zapnu tak se neprotočí to zelené kolečko indikující připojení ovladače a nezobrazí se logo xboxu a nenaběhne. Toto se mi stává pravidelně každý druhý den a xbox musím několikrát zapnout a vypnout, mnohdy i na delší dobu vytáhnout ze zásuvky, než se umoudří. Nakonec se mi to ale vždycky podaří nějak spustit. Je to ale otravné u toho půl hodiny sedět a zkoušet. Jedná se o revizi Xenon a na xboxu je udělané RGH. Jestli měl někdo podobný problém a podařilo se to vyřešit tak Vás prosím o radu. Děkuji :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Pokud se jedná o revizi Xenon, tak tam především RGH nemá co dělat. Na to tě měl ten kdo ti to dělal upozornit.

Od prvopočátku vzniku RGH bylo jasně vysvětleno, že RGH pro Xenony je "nepoužitelné" a pouze pro účely získání ztracených DVD klíčů. Důvodem jsou právě tyhle dlouhé bootovací časy, dosahující mnohdy řádů hodin, piokud už vůbec naběhnou.

Není pro to žádné řešení, neexistuje, nikdo ti s tím nemá jak pomoct.

Při nedávném vzniku nového exploitu pro Phat konzole (R-Jtag) svitla Xenonům jistá naděje, že tento půjde aplikovat i na ně. Měl pro to být speciální HW, odlišný od toho co se používá pro ostatní revize. Zatím ale ticho po pěšině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doporučuji už do xenonu dále neinvestovat. Jsou to ty prvopočátkové verze a jak už ti napsal Drak3go, na RGH jsou nevyhovující. Je vůbec s podivem, že ti xenon ještě šlape. Tohle se nepoštěstí každému v druhé polovině roku 2013 mít tuto verzi ještě funkční. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Naopak to mění situaci dost podstatně :?

Pokud je to Falcon, popisovaný stav odpovídá ne úplně korektně provedené instalaci RGH, zpravidla způsobenou použitými komponentami (laciné a mnohdy špatně fungující čínské napodobeniny).

Odvolal bych se na autora RGH a pokud to není z jakéhokoliv důvodu možné, tak nechat celé předělat (za předpokladu, že tam není použitý kvalitní HW, což podle popisovaného stavu asi není).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Autor mě ujišťoval, že to právě není žádný čínský zmetek, že používá kvalitní součástky. Nicméně teď na moje reklamace nereaguje. Nemůže to být jenom nějakým špatným kontaktem? Že bych to zkusil rozdělat a podívat se na drátky a konektory. Už do toho totiž nehodlám vrazit ani korunu, když si vezmu kolik mě to už stálo. Dřív sem měl Jaspera, na kterém nebyl schopný RGH udělat (pořád se to s tím sekalo a nemohl to vyřešit), tak mi prodal tohoto falcona a ten po měsíci začal dělat toto peklo :cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Moderators

Hmm, to nebude o špatném kontaktu nebo vypadeném konektoru a pokud nevíš do čeho by ses pouštěl tak bych to na tvém místě raději nezkoušel.

Z toho co popisuješ zřejmě nepůjde o příliš kvalitní použitý HW a asi bych i rozmýšlel jestli dotyčnému ještě vůbec něco svěřovat. Před instalací se stačí zeptat jaký HW kdo používá, říkám to každému, to by měla být první věc co by majitele konzolí mělo zajímat. Těžko něco tady radit, nevíme jaký máš uvnitř HW, nevidíme kvalitu pájení, nevíme zdali se jedná o RGH nebo RGH2. Musíš zvýšit úsilí o kontakt s tím, kdo ti tohle prodal. Pokud do toho nechceš dále už nic investovat, nemáš jinou možnost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu