motik Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Ahoj potřeboval bych poradit, chtěl bych si zahrát ještě dnes Far cry 3, tak se ptám má někdo zkušenosti nebo ví jestli by mě šla Playstation plus 90d card z Us amazonu na CZ store? Nebo neznáte někdo levný shop s těmato kartama, nejlépe platba přes PP:) děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 us ps plus karta je na usko a naopak :D cili pripadne si kup uk na uk ucet a cz na cz bohuzel :D vybirej dle obsahu co se ti kde libi vic :D pripadne hledej po aukru tam to občas je za dobrej peniz kdyz chces czko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motik Odesláno Září 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 áha, škoda no:D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 Když jsem si koupil ps3 dostal jsem k tomu kartu s ps+ 30 dnů trial a kartička byla německy tak přepokládám že to byl německý klíč a normálně fungoval na cz účtu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 jj nemeckoc je EU .. pak je zvlast UK, AU a JP , mozna sem este na neco zapomnel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 takže kdyby jsem chtěl koupit tohle tak mi to pujde ? Pokud to neni podvod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 tak tak, koukni na hodnoceni prodejce, to mluvi za vse dycky :) pak problem nebude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolda27 Odesláno Září 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2013 jo jasný ale když dám ten klíč do ps tak by ho to mělo vzit ne ? páč je to o 400Kč výhodnější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.