vita97 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Zdravím mam LT+ 3.0 ale nejde mi spustit z DVD žádná hra co má přes 8 GB takže žádná s XGD3 ochranou... poraďte prosím :) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Čaues, vypaluješ pomocí iXtreme Burneru (iHas)? V čem vypaluješ a jaké máš nastavení programu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Programem cloneCD a vypalovackou s iHas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Co ti hra po startu v Xku udělá? Jakou rychlostí vypaluješ? Jakou máš verzi DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Pálim pomalu... 2x píše to unsupported disk a db mám myslím z února ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 vypaluj imgburn a ihaskou se pálí rychlostí 4x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 To určitě pomůže ? Vypalenych her přes 8 gb jsem zkoušel tak 15 a nesla ani jedna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Zkoušel jsi hry po vypálení projet v Kprobe na chyby? Mám s tím teď taky problémy, nevím čím to je, vypaloval jsem FIFU první mi ji xbox ani nenačetl , v Kprobe děsné výsledky, vypálil jsem jí podruhé úplně stejně a vše OK i Kprobe celkem ucházející, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Nevyzkoušel... Zkusím a napíšu co mi to píše ... Zítra ale :) zatím moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 vypaluj imgburn a ihaskou se pálí rychlostí 4x Ne tak docela, pokud má Verbatim MKM-001, pak se má pálit rychlostí 2.4x, pokud má MKM-003 (i můj případ), může pálit rychlostí 4x. Obecně ale platí, že čím pomaleji, tím lépe, takže by těch tvých 2x vadit nemělo. Mimochodem, pálíš na Verbatimy? Nepálíš na nějaká jiná DVD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Hrach Krajcr Odesláno Září 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Mě jedou hry gta 5 nhl 14 v poho ale fifa 14 sem vypálil už 2 x a stále to ukazuje že mám vyčistit disk kde může být chyba? ve vypalování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Dominik: Projel jsi hru přes ABGX360? Je možné, že máš problém v obraze disku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Pálim na Verbatim... Ale mě všechny hryx gd2 jdou... Cca 30 a ani jedna xgd3 cca 20 ... To musi být nějaký zásadní problem. Ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 28, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2013 Pomocí ABGX360 (doufám) procházíš obraz před vypálením - jaké tam máš nastavení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Nekontroluji... Ale nejdřív jsem vypálil 30 her z toho 15 je s XGD 3 ... nešla ani jedna... ale s XGD 2 všechny... to není náhoda ... Není problém ve flashi ? Všechny jsou vypáleny stejně... U kámoše na xku jedou... takže nejsou špatně vypálený ... A když mi jich cca 20 šlo... tak to nevypaluje špatně... nebo je nějaký zásádní rozdíl mezi vypalování s XGD2 a 3 ? Program jsem jiný než CloneCD nezkoušel... Protože mi všechny hry fungovali naprosto perfektně ... až na ty přes 8 GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Nekontroluji. V tom je ale naprosto zásadní problém - VŠECHNY hry MUSÍŠ před vypálením přes ABGX zkontrolovat, u XGD3 her to platí dvojnásob, jinak ti budou dělat to, co ti dělají. Mimochodem, doufám, že si s těma hrama nechodil na Live, jinak by sis koledoval o téměř okamžitý flag či ban. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Nechodil... :) zatím díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Můžu v pc nějakým programem zkontrolovat už vypálenou hru na dvd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Září 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 jo můžeš psal jsem ti to -Kprobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 jo ... psal :) zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Kprobe ti ale neukáže neopravené chyby obrazu... Stačí dát vypálené DVD do mechaniky, v ABGX zvolit místo obrazu DVD a nechat to projet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 (upraveno) Tady máš/máte nastavení abgx a výsledek je to disk 1 Halo IV Upraveno Září 29, 2013 uživatelem vita97 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2013 Tak vidíš, ta hra ti ani fungovat nemůže. Stačí si přečíst ten červený text, že v tom obrazu chybí část herních dat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vita97 Odesláno Září 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 A není to tím že je to na 2 dvd ?nebo to co teda znamená ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Září 30, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2013 Přečti si znova a pořádně můj předchozí příspěvek. Navíc není tak těžké si ten červený text dát do překladače. Buďto jsi to špatně vypálil (nevypaloval jsi pomocí upravené iHasky, vzhledem k tomu, že je hra XGD3), nebo jsi měl poškozený obraz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.