Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GRAFIKA her u PS3

Chowky

Otázka

Dobrý den,

chci se Vás zeptat jaké nastavení pro PS3 na grafiku. Protože u mě když hraju třeba GTA 5, tak nemám vůbec ostre hrany, ale strasne hranaté a strasne mi tam sviti bíla:cry:

Vůbec to nevypadá hezky a strašně to ubíra ze hry, protože když se třeba podívam na youtube.com na nejáka videa, tak to vypadá uplně luxusně ale u mě je to nic moc:?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

chce to vidět screen... myslím, že to není ničím ale že to je klasická grafika PS3, nemá žádnej AA.

Osobně jsem měl převapivě taky hroznou grafiku u jedné televize co máme FULL HD LED tuším LG - zkoušel jsem na tom Uncharted 3 a bylo to děsný - byli ostrý hrany jak na pilce který řezali jen pohledem, to stejný např. u DUST 514... pak jsem si to přepojil na svuj monitor taky FULL HD LED ale bez HDMI a jen s DVI vstupem, a grafika byla u DUST 514 taková lehce rozostřená takže hrany nebyli tak ostrý čili na pohled lepší (Uncharted 3 jsem nezkoušel jelikož se mi to nechce hrát bez zvuku)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu