Viitaz Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Zdravím, chci se zeptat,zda se dá nějak zjistit,zda má konzole dual nand... Koupil jsem xbox od týpka kterej už to flashnutý měl,tak nevím co v tom mám. Chtěl bych si zahrát po netu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Říjen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Skoro jistě nemáš - Vzadu na konzoli bys měl panel na přepínání nand toho by sis všiml a zároveň by cena jetého byla vyšší než nové konzole bez ničeho.Jestli si koupil flashnutý,jak píšeš tak nemáš ani RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viitaz Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2013 Aha takhle :) škoda protože ten xkai link se mi nějak nepodařilo zprovoznit a hrát pořád singl je nuda . :) Flashem jsem myslel RGH,to tam mám na 100%. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.