zabiják Odesláno Říjen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2013 zdravim měl bych dotaz .... Chci si koupit Halo Wars ( za 200kč) ale nemám zkušenosti se strategii na xbox tudíž se chci zeptat jestli je naučit se to ovládní nějako extrémě složitý (ovládání normálních her typu : AC , Dead Space , Halo odst , Gta atd atd atd atd atd atd jsem se naučil po pár min hraní ) .... a pak bych měl ještě dotaz jestli ta hra vubec stojí za to kupovat ... nerad bych jí koupil zjistil že to je pi*ovina a leželo mě to akorát v regále ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Říjen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2013 zdravim měl bych dotaz .... Chci si koupit Halo Wars ( za 200kč) ale nemám zkušenosti se strategii na xbox tudíž se chci zeptat jestli je naučit se to ovládní nějako extrémě složitý (ovládání normálních her typu : AC , Dead Space , Halo odst , Gta atd atd atd atd atd atd jsem se naučil po pár min hraní ) .... a pak bych měl ještě dotaz jestli ta hra vubec stojí za to kupovat ... nerad bych jí koupil zjistil že to je pi*ovina a leželo mě to akorát v regále ... me se to hraje dobre, myslim ze si clovek zvykne na vse :) slusna strategie...za 200Kč klidně kup.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Odesláno Říjen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2013 Je problém stáhnout demo? Jinak taky jsem hrál, přišlo mi to až nečekaně dobře propracované pro ovládání na gamepadu, poměrně pohodlné. Taky jsem se toho bál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.