Jakub Hrušovský Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Zdravím, mám takový problém s iPhonem 4. Podle IMEI mě kamarád říkal, že je ukradený. Telefon je původem z USA. Je zablokovaný na CZ operátora a není aktivovaný. Mohl by jste mi někdo podrobně popsat, co musím udělat, popřípadě by jste mi s tím klidně mohli pomoct. Byl bych moc vděčný Je tam iOS 7.0.2 a IMEI je 01 326500 298787 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Hrušovský Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Doma mám GEVEY kartu ale na verzi iOS 5.1 Dá se nějak snížit verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Obávám se, že jediná legální možnost je kontaktovat policii. Jinak pácháš trestný čin, či přestupek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jakub Hrušovský Odesláno Říjen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 Telefon jsem už takhle koupil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2013 To bohužel na situaci nic nemění. Dle zákona to oznámit prostě musíš. A následně vymáhat škodu na osobě, co ti ten mobil prodala. Zkus se vžít do situace člověka, kterému ten iPhone ukradli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Radši to udělej sám, nebo se může stát že si tě poldi najdou a pak už budeš v pr... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aztec123 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Když ho budeš chtít prodat tak mi napiš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Odovzdaj ho na polícii, páchaš trestný čin. Aztec ty sa hanby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 A taky, každý z nás má oznamovací povinnost, že... Zajímalo by mě, jestli "majitel" telefonu něco udělá, či má teď klasicky hlavu v písku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) Pro aktivaci lze použít RSIM 9, která je kompatibilní s iOS 7, třeba tady www.apple-unlock.cz //edit. iPhone je kradený = IMEI odblokování tedy máš smůlu Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Aztec123 Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Nemam se proč hambyt ;) je původem z USA a ještě ktomu kradený pochybuju že si pro něj někdo přijede z USA když tam stoji iphone minimum ;) rád si ho koupim na nahradní díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Typický alibismus člověka, který byl nejdál u tety v Bavorově... Až ti něco ukradnou, možná ti to doteče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 malysrnec Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 _beriii_ : Ten web nějak nejede a podle domény to bude nějaký warezácký šméčko. Na unlock stačí i R-SIM8. Jsem to zrovna včera na iPhonu 5 s iOS7 dělal známýmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) Funguje to normalne, a smecko to neni jeste www.facebook.com/appleiphoneunlock Upraveno Říjen 25, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Zaujímavé, že SPAM na rovnakú stránku sa objavil včera aj na iPhone fóre a už tam máš aj BAN... Neodporúčam tam nič nakupovať, stránka, ktorá ani nemá normálnu doménu (.tk je zadarmo) a reklamu má pomocou spamu, nebude dôveryhodná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 (upraveno) Potrebuju jen odkazy a page rank, nejedna se o zadnej spam ale seo optimalizaci (odkazy). Naopak si nic nevymyslim a nepouzivam zadne roboty, nekradu, nekupuju emaily. Co ma byt jako podvodne? Online prodej? Jak jinak chces prinest traffic na web. Clovek ma nejake zakony a prava na ochranu. Pokud jde o warez tak je snad videt ze na apple unlock nema jediny odkaz s warez cokoliv spolecnyho). Byl jsem regulernim clenem iphonefora s realnymi a prinosnymi prispevky, stejne jako tady, nezakladam zadne fake ucty (viz. me prispevky), vystupuju za sebe. Upraveno Říjen 26, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pr3dator Odesláno Říjen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2013 Myslím si, že ak by si to napísal rovno takto, ako to je, vzbudil by si o dosť vyššiu dôveru. Na iPhone fóre ťa nezablokovali kvôli cenzúre/obsahu tvojich linkov, ale preto, že reklamu si najprv musíš dohodnúť s majiteľom = Julek. Takto napr. rozbehol unlock stránku užívateľ "dalzap". ;) Každopádne veľa štastia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 (upraveno) Trochu offtopic ale už jsme na adrese www.apple-unlock.cz Díky za podporu! Upraveno Říjen 23, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Mozna se pletu ale iPhone 4 se odemcit rsimkou neda. Viz oficialni stranka rsim (rsim7.com). Da se odemcit jen 4S a vys. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chowky Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 http://console-forum.net/showthread.php?t=151683 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2013 Tohle není oficiální web týmu ale pouze US obchod. iPhone 4 lze odemknout už od RSIM 4, všechny novější jsou zpětně kompatibilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jonny18 Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 Tak to by me zajimalo kde jsi na to prisel a docela rad bych to i videl jak odblokujes iphone 4 s ios 6 nebo 7 pomoci rsimky. A proc mate primo na tech strankach toto: "Nejnovější verze odblokovací SIM karty pro iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C s podporou iOS 7." - zapomneli jste se zminit ze se tim da odblokovat i 4ka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2013 V nejbližší době přidám video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Říjen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2013 Prosím, neozývejte se mi ohledně odblokování IMEI kradených telefonů, nic takového nedělám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jakub Hrušovský
Zdravím,
mám takový problém s iPhonem 4.
Podle IMEI mě kamarád říkal, že je ukradený.
Telefon je původem z USA. Je zablokovaný na CZ operátora a není aktivovaný. Mohl by jste mi někdo podrobně popsat, co musím udělat,
popřípadě by jste mi s tím klidně mohli pomoct. Byl bych moc vděčný
Je tam iOS 7.0.2 a IMEI je 01 326500 298787 7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
23 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.