MiGrain Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FoX13 Odesláno Říjen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2013 (upraveno) mohl by me prosim nekdo rict jak se da ukoncit mise? jedna najemna vrazda a pak i hlavni mise (omylem sem pustil jednu misi kterou nedokazu dokoncit) a co se da delat s tou kenvays fleet? k tomu musim mit jako live abych to mohl pouzivat? Upraveno Říjen 31, 2013 uživatelem FoX13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Jo , flotilu můžeš používat jen když se připojíš online a aktivuješ jí.Je to obdoba tvých Assassínů z min.dílů,které jsi posílal na mise...Tady akorat posíláš lodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 takže musí být ONLINE PASS ?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 JJ přesně tak.... i když dneska vyšel článek že prý UBI ruší taky online passy... Koukni sem : http://www.eurogamer.cz/articles/2013-10-31-assassins-creed-4-tresta-bazarovky-zamenim-obsahu-v-singleplayeru http://www.eurogamer.cz/articles/2013-11-01-ubisoft-odpiskal-uplay-passport-u-vech-svych-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Nemá někdo radu jak dohnat popěvek. Já jsem honil už 4 a výsledk je vždy , že uletěl. A to utíkám naplno a nikde nebloudím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Nemá někdo radu jak dohnat popěvek. Já jsem honil už 4 a výsledk je vždy , že uletěl. A to utíkám naplno a nikde nebloudím. nadběhnout mu, běžet trochu jinou trasou (třeba neběhej vodou, protože to hrozně zpomaluje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Mám menší problém... stáhl jsem si tu verzi s českými titulky... a při instalaci na HDD mi to při 45% procentech píše že disc nejde přečíst... nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Tak.je to nějaký divoký... Hra.nejde nainstalovat, když hraju tak to padlo q najednou to jede jen anglicky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Už někdo našel elitní plán-Elitní trup, elitní sada děl, elitní dělová koule,elitní moždíře a elitní otočná děla? Myslel jsem si, že jdou v těch mapách skrytých trezorů ale nejsou :( kennysek: podobný problém jsem měl, když jsem pálil na vyšší rychlost ale po snížení na 2.4 bylo vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Jo stáhni si z xbox360iso dlc a jedno z nich odstraňuje potřebu ty plánky zbírat :) jde to vylepšit i bez nich nad tim už jsem přemejšlel taky, ale přecijen pokud to najdeš poctivě, tak z toho budeš mít určitě větší radost, než takhle ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 mesyas: Ok zkusím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 nad tim už jsem přemejšlel taky, ale přecijen pokud to najdeš poctivě, tak z toho budeš mít určitě větší radost, než takhle ;) Měl jsem radost, dokud jsem nezjistil, že ty eltní plány na vylepšení nejsou na těch skrytých mapách(teda ne ty důležité potřebné k boji na moři) :D aspoň jsem si udělal radost a získal Templářskou zbroj(vypadá lépe než ten assasínský). Docela příjemné překvapení od Ubisoft bylo, že jsem po připojení dostal oblek Altaira, Eiza a Connora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Měl jsem radost, dokud jsem nezjistil, že ty eltní plány na vylepšení nejsou na těch skrytých mapách(teda ne ty důležité potřebné k boji na moři) :D aspoň jsem si udělal radost a získal Templářskou zbroj(vypadá lépe než ten assasínský). Docela příjemné překvapení od Ubisoft bylo, že jsem po připojení dostal oblek Altaira, Eiza a Connora hele a máš všechny truhly podmořský? tam totiž ty plány 100% jsou. Po jakym připojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 hele a máš všechny truhly podmořský? tam totiž ty plány 100% jsou. Po jakym připojení? objevil jsem 16 a 3 jsem neobjevil(vím kde jsou, mám i mapu ale jsou tam jen peníze a těch mám teď trochu nadbytek), mělo bych těch truhel být 22 ale zbytek dostaneš po splnění nějaké mise flotily(další informace od barmanů už nejsou, tak předpokládám, že další truhly už nejsou). Našel jsem nějaké elitní vylepšení ale šlo o sklady, harpunu a ty výbušné sudy. Dělal jsem to podle http://www.gamesradar.com/assassins-creed-iv-black-flag-buried-treasure-guide/ Ty podmořské truhly jsou většinou takové "suck" jako na pevnině, tam určitě nebudou(prohledal jsem asi 15). Po připojení na xlive a k Ubisoftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 mesyas: nemůžu snížit rychlost na 2,4x když ty DVDčka podporujou 4x a víc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) objevil jsem 16 a 3 jsem neobjevil(vím kde jsou, mám i mapu ale jsou tam jen peníze a těch mám teď trochu nadbytek), mělo bych těch truhel být 22 ale zbytek dostaneš po splnění nějaké mise flotily(další informace od barmanů už nejsou, tak předpokládám, že další truhly už nejsou). Našel jsem nějaké elitní vylepšení ale šlo o sklady, harpunu a ty výbušné sudy. Dělal jsem to podle http://www.gamesradar.com/assassins-creed-iv-black-flag-buried-treasure-guide/ Ty podmořské truhly jsou většinou takové "suck" jako na pevnině, tam určitě nebudou(prohledal jsem asi 15). Po připojení na xlive a k Ubisoftu. hele třeba mně to ukazuje, že obsahuje vylepšení u těch potopenejch.... zkusim kouknout a uvidim EDIT: tak asi takhle "By Sequence 9, you should have most everything in its "Advanced" ranking. To keep advancing, you will have to have found the Buried chests to get plans to construct the Elite gear.By Sequence 12 and the end of the game, all of the Elite upgrades should be found and constructed. They are not needed to beat the game, but if you want to be the best pirate you can, you will need these." EDIT2: tak máš pravdu, že jsou 3 mapy z tý Edwayovy flotily... Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem sovik úprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 mesyas: nemůžu snížit rychlost na 2,4x když ty DVDčka podporujou 4x a víc... já používám Verbatim a to normálně 2.4 jde. Dřív jsem používal taky 4x ale od těch novějších her(gta, AC, GoW) mi už ta rychlost nefunguje, píše se chyba u 45%. sovik: teď jsem našel na YT jedno video, kde našel elite hull u pod moří, tak to zkusím, akorát jestli to dobře chápu tak se to může až od 12 sekvence? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Mám taky Verbatimky... ale prostě při zvolení rychlosti 2.4x v ImgBurnu mi to napíše že ta rychlost neni povolená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 já používám Verbatim a to normálně 2.4 jde. Dřív jsem používal taky 4x ale od těch novějších her(gta, AC, GoW) mi už ta rychlost nefunguje, píše se chyba u 45%.sovik: teď jsem našel na YT jedno video, kde našel elite hull u pod moří, tak to zkusím, akorát jestli to dobře chápu tak se to může až od 12 sekvence? no jestli jsem to správně pochopil, tak si jo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Mám taky Verbatimky... ale prostě při zvolení rychlosti 2.4x v ImgBurnu mi to napíše že ta rychlost neni povolená. Z vlastních zkusenosti. Ja take vypaluju na 4x pomaleji mi to nejde nevim jakou mas vypalovačku ja ihas revize D zde z fora od CONSOLERA a hry typu gta i assassins jsem vypalil na prvni pokus 100 % instalace a media verbatim printable. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 To jsou ty s bílým potiskem nahoře? Já mám takové ty typické se stříbrným povrchem... 2x jsem to vypaloval a stále to samé zaseknutí na 45% instalace... vypalovačku mám tuto: TSSTcorp CDDVDW SH-S203P ATA Device... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 JJ přesne tak popisovatelny. Ja dřive vypaloval taky na obyč ale ty jsem vyhazoval jedno za druhym takže jsem přesel a nemůžu si vynachvalit :) jeste všichni psali že singaphore ja koupil v alze a kvalitove jsou lepší. Z vypalovačkou ti neporadim ja zkousel na svoji a vůbec to jsem nevypalil ani jednu hru. Ale Jednou jsem mel ihasku a taky to bylo na prd. Až ted jsem koupil novou a nemůžu vynachvalit co hra to 100% funkčnost. DVD byli drahy tak jsem sel rovnou do nove vypalovačky :). Co třeba gta to ti slo vypalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 (upraveno) Mám taky Verbatimky... ale prostě při zvolení rychlosti 2.4x v ImgBurnu mi to napíše že ta rychlost neni povolená. tak to možná bude vypalovačkou. Já mám Ihas a je to jendo jestli zvolím 2.4 nebo 4. používám ty s bílým povrchem/printable/ a ty stříbrné. Mně 4x funguje jen u starších her ale od těch novějších mi to vždy hodí chybu kolem 45%. Na 2.4 funguje všechno dobře. sovik: kdybych nebyl na trofeje tak bych ty vylepšení ani nehledal. Momentální stav Kavky je tak dobrej, že dá všechny "normální" lodě :D bohužel legendární loď mě sejme na 2 nárazy Upraveno Listopad 1, 2013 uživatelem mesyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.