kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 GTAčko jsem dostal ke konzoli... to je taky na těch printable... EDIT: Ale XGD2 hry mi jdou normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 tak to možná bude vypalovačkou. Já mám Ihas a je to jendo jestli zvolím 2.4 nebo 4. používám ty s bílým povrchem/printable/ a ty stříbrné. Mně 4x funguje jen u starších her ale od těch novějších mi to vždy hodí chybu kolem 45%. Na 2.4 funguje všechno dobře. Mam tež ihas a hry mi jedou i když vypaluju na 4x tam chyba nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 no to je asi ten problem xdg2 jsou hry ktere se vejdou na dvouvrstve dvd a neni potřeba zapis až na posledni vrstvu dvd. Ale ihas vypalovačka plus burnermax umožnuje vypalovat až na konec dvd bez toho nove hry nevypalis xdg3. Ty novejsi hry jsou vetsi než xdg2. Jednoduse obyčejna vypalovačka ti nedovoli zapisovat až na konec dvd ihas vypalovačka plus burnermax dovoli zapis až nakonec dvd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Jenže teď to jde na normálních vypalovačkách pomocí Burnern Max Payload toolu... takže nevím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 tak elite hull nalezen....konečně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 No prave že burner max použivam na ihasku. Použil jsem ho i na svoji normalni a vypalil jsem max xdg2 občas, zkus si vypalit na zkousku třeba battlefield nebo gta a uvidis když ti to nepujde chyba je ve vypalovačce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Asi jo... zkusil jsem i jinou vypalovačku a to se nespustí vůbec (né AC IV) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 Ja prave taky nechtel kupovat jinou vypalovačku a nakonec jsem si ji koupil tady na foru od Consolera a co dvd to hra nestalo by se mi že bych vyhodil nejaky dvd že by bylo nečitelny nebo neco :). Ale jak řikam zkus na svoji vypalovačce jinou hru :) vim že když chces mit kvalitu tak určite ihas ;) přece jenom ty dvd nejsou levne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2013 No uvidím... Radši.nebudu nic vypalovat kromě xgd2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Čau, stala se mi nemilá věc... Hraju a najednou xbox (s rgh) napíše hlášku Fatal Crash Interupced, což se mi občas stáva. OK, zapnu hru znova ale nemůžu načíst svůj Save, prostě ho ve hře nevidim. Jdu do system settings, storage a kouknu do Hard Drive a tam ten Save je... Co stím mám dělat, když ten Save mám, ale ve hře ho nemůžu načíst??? Prosím o radu, nechi zas začínat znova!! Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Teď mě poprvé štve, že mám flashnutou konzoli a nemůžu sestavovat konvoje. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 čau jak jste patchovali AC4 cz já přes xbox backup creator a hra mi háže chybu zkošel jsem přes abgx ale poslední dva řadky jsou žlutě dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Teď mě poprvé štve, že mám flashnutou konzoli a nemůžu sestavovat konvoje. :) taky mám flash a můžu sestavovat konvoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 krásná hra, krásný příběh, dojemný konec :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 A jak prosím tě, když to po mě chce připojení na Xboxlive, poraď prosím. Peníze by se hodily. Ale já mám RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 A jak prosím tě, když to po mě chce připojení na Xboxlive, poraď prosím. Peníze by se hodily. Ale já mám RGH. a stáhnul sis ten UPlay pass - je zdarma od 1.11.2013 - mě to taky předtím nešlo a po stažení jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Nějak to nemůžu vygooglit, plno článků o tom a odkaz na stažení ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 ja si myslim že ti to nepujde když mas rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 ja si myslim že ti to nepujde když mas rgh Já si to taky myslím. Pokud to už funguje offline a je to nějaký DLC tak by to mohlo fungovat, ale jestli to chce stále připojení tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Tak to te zklamu dlc to neni. Je to asi 108kb soubor a chce to připojeni na net ke staženi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 stačí, aby někdo postnul ty data, co to stáhne, nahraješ na HDD a půjde to i na RGH ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Tak to te zklamu dlc to neni. Je to asi 108kb soubor a chce to připojeni na net ke staženi :) No já myslel, že to nějak půjde, když je ke stažení DLC Uplay Passport a je u popisu psané : Urcene vylucne pre upravene Xbox360 konzoly RGH/JTAG a i když ho tam dám, tak po kliknutí na konvoj se to chce připojit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reawow1468627327 Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Nejsem si jistý jestli jsem to sprave četl ale nekde na internetu prave bylo psane že je na to potreba internet. Ale opravdu si nejsem jisty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Nejsem si jistý jestli jsem to sprave četl ale nekde na internetu prave bylo psane že je na to potreba internet. Ale opravdu si nejsem jisty. právě, že Ubisoft uvolnil Uplay pass ke stažení, aby internet nebyl třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Kluci nemá někdo ten obsah toho staženého souboru aby to fungovalo offline. To DLC Season Pass má stažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.