Digis Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Tak jsem našel soubor který se jmenuje UPlay Passport DLC.rar s dnešním datem ale když ho stáhnu tak stáhne tento soubor UPlay Passport DLC.rar__3516_i118952051_il2987388.exe a po spuštění se nainstalují do PC nějaký kraviny. Soubor je velký 149kb. Zkoušel jsem to zkrátit na rar a otevřít to , ale nepořišel jsem na to co s tím a kam to nakopírovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzordzie Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Možno má niekto podobný problém a toto mu pomôže. Mám RGH a keď som prvýkrát spúšťal Assassin´s Creed IV išlo všetko bez problémov, vypol som konzolu. Na druhý deň spustenie robilo problémy...vždy sa xbox sekol na čiernej obrazovke a dal sa len vypať. Potom sa mi na neviem koľkí pokus podarilo hru spustiť. Dnes nič ani na 50. pokus. Tak som hľadal na nete a zistil, že hra nejde keď sa spúšťa cez "default.xex", musí sa spustiť cez súbor "scimitar_final.xex". Pokiaľ chcete hru spúšťať cez Library tak jednoducho zmažete "default.xex" a nahradíte ho súborom "scimitar_final.exe" tak, že ho premenujete na "default.xex" ;-) dúfam, že to niekomu pomôže tak ako mne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefx Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 zdravim, mam problem s hranim ve verzi od Dragon...vse slape v poradku dokut nezacnu misi,kdy pluji do prvniho assassinskyho mesta...mise "chvile pravdy..." tusim,ze se jmenuje...jakmile se vzdam k mestu,tak se mi konzole sama od sebe vzpne...v jednom a tom samem miste...jinak vse kolem bezi bez potizi...nevi nekdo co s tim? nerad bych stazenim jine verze prisel o savy...dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 zdravim,mam problem s hranim ve verzi od Dragon...vse slape v poradku dokut nezacnu misi,kdy pluji do prvniho assassinskyho mesta...mise "chvile pravdy..." tusim,ze se jmenuje...jakmile se vzdam k mestu,tak se mi konzole sama od sebe vzpne...v jednom a tom samem miste...jinak vse kolem bezi bez potizi...nevi nekdo co s tim? nerad bych stazenim jine verze prisel o savy...dekuji za odpoved jinou verzí určitě o savy nepřijdeš, ale s tímhle problémem Ti neporadím, protože tuto verzi jsem si stáhnul až když jsem měl splněno okolo 35% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefx Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 jinou verzí určitě o savy nepřijdeš, ale s tímhle problémem Ti neporadím, protože tuto verzi jsem si stáhnul až když jsem měl splněno okolo 35% super...urcite to bude nejakou kravinkou,ktera zmizi preskocenim toho daneho bodu nebo mise...jakou verzi jsi hral predtim? nevis jak treba preskocit jen danou misi? nebo jak prevedu savy,kdyz tuhle verzi smazi a nahraji tedy jinou? take me zarazi,proc jsem sam s timto problemem...nenasel jsem,ze by to nekoho trapilo tez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 super...urcite to bude nejakou kravinkou,ktera zmizi preskocenim toho daneho bodu nebo mise...jakou verzi jsi hral predtim? nevis jak treba preskocit jen danou misi? nebo jak prevedu savy,kdyz tuhle verzi smazi a nahraji tedy jinou? take me zarazi,proc jsem sam s timto problemem...nenasel jsem,ze by to nekoho trapilo tez... 1) hrál jsem tu první, co byla ke stažení = COMPLEX 2) savy nijak převádět nemusíš, protože se mění jen media ID hry - title ID zůstává stále stejné = savy jsou taky pořád ty stejné 3) mise přeskočit nejde 4) to bude tím, že většina lidí má COMPLEX verzi, jelikož ta verze od Dragona je s češtinou, polštinou a tak, tak si jí stáhla jen hrstka lidí, která to chce mít ve svém jazyce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Pěkná hra, myslel jsem že Assassin's Creed začnu po minulém dílu ingnorovat ale tento díl se fakt povedl. Řadím ji na druhé místo za Altaira. Dlouhá herní doba a pořád tam jde něco dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luba96 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Databaze Abgx asi nebude obsahovat českou verzi AC: BF, abych na to nečekal jako na FIFU 14. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi Gotty Gottvald Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Ahoj ! Tak co borci .. má cenu to kupovat ? ;-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Ahoj ! Tak co borci .. má cenu to kupovat ? ;-). Podle mě na 100%. Já si to užívám stejně jako druhého dílu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pmsgcz Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 (upraveno) Tak co uz se nekomu podarilo pracovat s flotilama? Jelikoz mam nahozeny Uplay i Seasson a i dalsi DLC a stejne to nejde....proste to chce aktivni live.Ale pokud to někdo rozel tak se podelte o postup Upraveno Listopad 5, 2013 uživatelem pmsgcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Já zatím ne, užívám si singl lítám všude dokola a vybýrám truhly a další kravinky:-) Jinak jedu všechny úkoly na 100% sinchronizaci je to prdel...zatím jsem ve 3 sekvenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Nevíte jestli bude v ČR i Black Chest Edition? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kennysek Odesláno Listopad 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2013 Myslím že ne, tady byla Bucaneerka a ta steelbookovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Velká škoda, moc rád bych měl takovou edici doma a objednávat z USa bez zkušeností, do toho se mi moch nechce :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeFF Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Prosím Vás, nevíte jak předělat ruské menu na anglické?české titulky O.K, hovoří anglicky O.K., ale ta azbuka ve všem ostatním je UBÍJEJÍCÍ!!!!!!!!!!!! Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Mam dotaz když mam rozehranou verzi v anglickem jazyce a chtěl bych třeba začit tu českou pujde mi hra stim uloženim kde jsem ted a nebo bych to musel jet odznovu dik za odpověd jinak super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Digis Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 (upraveno) Mam dotaz když mam rozehranou verzi v anglickem jazyce a chtěl bych třeba začit tu českou pujde mi hra stim uloženim kde jsem ted a nebo bych to musel jet odznovu dik za odpověd jinak super hra Ne, nemusíš, můžeš normálně pokračovat, já jsem měl to stejný. Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem Digis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Listopad 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2013 Mam dotaz když mam rozehranou verzi v anglickem jazyce a chtěl bych třeba začit tu českou pujde mi hra stim uloženim kde jsem ted a nebo bych to musel jet odznovu dik za odpověd jinak super hra lidi čtěte sakra..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 čau můžete mi někdo poslat screen jak máte nastavené abgx360 a vypalovali jste v ihas b AC4 už jsem zničil 4 dvd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2013 jaký iso máš v stealthfiles ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 pomoc nevi nekdo proc mam hru v poho vypalenou naistalovanou na disk stahl sem i ten free upay pass nebo co a kdyz sem na lodi uplne na zacatku a vstanu ze zeme a rozejdu se tak me spadne cela hra restartuje se xko naskoci tabulka a napise to GAME ERROR FAILED TO AUTHORIZE DISC ma s tim nekdo zkusenost mam tu Cz verzi a fakt netusim vo co go zadna hra me to zatim nedelala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 jak vypadá ABGX ?????? zkontroluj vypálený DVD. Před vypálením projeto ABGX ???? všechno zelený ??????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 V Abgx me nechce projet je to zluty porad a hodne rychlytnez jindy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 co je žlutý ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.