Speca Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Už někdo hrál? 8) podle videí mi to přijde dost stejný jako 3ky...a co auta? Jsou tam Nkový skupiny (Impreza, Evo..) docela mi ve WRC chybí jedničková Fábka a Octa :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 je tam jen fabie s2000 coz staci ale jednickova by byla supr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Říjen 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 No právě jedničkovou Fábku a Oktu <3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Na Store je demo, mě se to líbí až na to že to Polo zní jak včelí roj :D,příde mi to lepší než díly před tim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 už mám objednáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 A ty Suba tam jsou?:) To i v trojkach jsou nekdy pazvuky:) no dily predtim, jediny hratelny byly ty 3ky:) skoda ze neni neco jako na PS2 Colin MC... to byla stara dobra rally:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Pro mě byla nejlepší rally na PS2 WRC Rally Evolved,toho jsem se nahrál nezkutečně od té doby lepší rally jsem nehrál. Subaru tam budou ,WRC 4 je licencovaný produkt, takže si můžete vybrat svého oblíbeného řidiče i vozidlo z oficiálních žebříčků roku 2013 ze třídy WRC, WRC 2, WRC 3 a Junior Academy [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Souhlas s bekuldem, tyhle current gen WRC hry za nic nestojí, od jedničky minimum změn a updatovaný licence mi fakt nestačí abych pomalu každej půlrok kupoval novej díl. Čtyřku jsem sice nehrál ale ani to demo neplánuju stahovat, akorát mi to za*ere místo na disku jako do teď se všema třema, předchozíma dílama. Na PS3 mi už přijde reálnější rally v Gran Turismu 5 a ktomu je tam to rally bráno jen tak okrajově, jako doplněk pro okruhový závody :/ SHAME ON YOU BIGBEN INTERACTIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speca Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Tak já sem se 3kama spokojenej... hratelnost docela dobrá ale na stary dobrý Coliny to zkrátka nemá :( pro mě byla nejlepší CMR 3 na PS2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjanta Odesláno Listopad 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2013 Prosím pomoc,nemohu se připojit online? Mám Pstrojku,net mi jde normálně jsem přihlášen,prohlížeč funguje. Ale ve hře mně to na net nechce pustit. Musí se něco ještě někde nastavit? Předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Squixx Odesláno Listopad 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2013 Já sem to vyřešil jednoduše..stáhl jsem si to na pc, hodil na TV a hraju to na ovladaču..kdybych si tohle koupil za ty prachy, tak se budu liskat..je to zabava, ale za ty prachy to nestoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fjanta Odesláno Listopad 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2013 Poradí někdo pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Ta hra je opravdu hodně špatná. Ted' hraju čtyři roky starého Colina McRae DIRT 2, a ten rozdíl v grafice a hratelnosti je hodně propastný. Kéž by udělali HD remake WRC Evolved z PS2. Nejlepší rally co jsem v životě hrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 dopitapetr:souhlas viz. příspěvek odemně hore.Ale wrc 4 si stejně koupim,ale počkam až bude za 6-7 stovek . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 Taky jsem o něm přemýšlel, tak jsem si zahrál znovu tu demoverzi, ale bohužel mě to nepřesvědčilo. Taky počkám, až to bude levnější. Colin McRae DIRT 2, který ted' hraju, je boží.:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Listopad 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2013 (upraveno) Já akorát tedka prodal Dirt 3 už mě to omrzelo po asi 2200 závodech online,jinak dirt 2 mě v něčem bavil víc než dirt 3. Upraveno Prosinec 21, 2013 uživatelem bekulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bekulda Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Tak hru již mám a už jsem něco málo odjezdil menší hodnocení + a - + Aktuální auta Multiplayer akorát bych možná zvážil zkrácení čekání a výběr auta Třídy JWRC,WRC (2,3) Jednoduché menu Zvuky aut nakonec celkem odpovídají realitě(doporučuji kouknout na On Board v reálu) Nemá Online Pass což je skvělí Kariéra - postupně pojede šampionáty všech tříd - Papírové reklamy jsou neprůjezdné Delší načítání než by se mi líbilo Tratě jsou v podstatě 2-3 na jeden stát ,protože se pak různě propojují a vznikne jich 6,nejvíce mě štve že v každém Stage je mnoho vracáku nezkutečně snimi plítvají měly by se zamyslet nad vytvářením tratě. Grafika žádná sláva na to že jde o tak novou hru Hrál jsem demo wrc 3 a v této wrc 4 jsou ty tratě uplně stejné tudíš Wrc 4 je převlečená Wrc 3 si myslým (co se týká tratí) Cena nové hry neodpovídá,a to co dostanete za obsah ,bych si za plnou cenu nekoupil,okolo 600 korun za novou hru by se dalo uvažovat. Hra je velice jednoduchá furt vyhrávám (umělá inteligence) Na Rally strašně široká trat v některých státech Až příliš jednoduchá Platina Postupně budu připisovat + a -. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.