Paris1984 Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Zdravim. mam doma na chvili dataprojektor benq MS502 http://projektory.heureka.cz/benq-ms502/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CMi16Ofpu7oCFYaz3godv3sAlA, povedlo se mi ho zapojit do ps3 vse jede v pohode. Muj dotaz se tyka toho zda existuje nejaky zpusob, aby na nem hry jely ve vyssim rozliseni nez SD a vsiml jsem si, ze podporuje i funkci 3D, tak chci vedet, zda je mozne to na ps3 rozchodit a jak (jake kabely hlavne)? HDMI projektor nema. Nemam s tim vubec zadnou zkusenost a jde mi jen o to, to vyzkouset :) Diky vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Neviem, ale vyssie rozlisenie z toho nebude, ked ma nativne 800x600. Co sa tyka 3D, tak vsade potrebujes prislusne 3D okuliare (bryle), inak funkcia 3D ti bude nanic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paris1984 Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Bryle jsou jasne, spis me zajima kabelaz :) Koukam ze existuje vga to hdmi kabel, ten by tomu nepomohl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 29, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Ne, nepomohl, ten projektor má rozlišení 800x600 a vyšší rozlišení z něj prostě nevytáhneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 Bryle jsou jasne, A ake mas k tomu bryle, ked to chces vyskusat? :) Ako sme spomenuli, tak to ma nizke rozlisenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Paris1984 Odesláno Říjen 29, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2013 ok diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Paris1984
Zdravim. mam doma na chvili dataprojektor benq MS502 http://projektory.heureka.cz/benq-ms502/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CMi16Ofpu7oCFYaz3godv3sAlA, povedlo se mi ho zapojit do ps3 vse jede v pohode. Muj dotaz se tyka toho zda existuje nejaky zpusob, aby na nem hry jely ve vyssim rozliseni nez SD a vsiml jsem si, ze podporuje i funkci 3D, tak chci vedet, zda je mozne to na ps3 rozchodit a jak (jake kabely hlavne)? HDMI projektor nema. Nemam s tim vubec zadnou zkusenost a jde mi jen o to, to vyzkouset :) Diky vsem za rady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.