losmann Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Dobrý den včera jsem si domu přivezl xboxv 360 ma flash LT 3.0 a když ho připojím na net chce ať stáhnu update mohu ho stáhnout i když mám flash?Děkují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 30, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 (upraveno) S LT+ 3.0 můžeš updatovat, pokud máš nyní vyšší verzi DB, než 2.0.13141.0. Doporučuje se ale stáhnout nejnovější update ze stránek Xboxu, hodit a nainstalovat ho z flashky. Upraveno Říjen 30, 2013 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 losmann Odesláno Říjen 30, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 ok děkují já se bal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
losmann
Dobrý den včera jsem si domu přivezl xboxv 360 ma flash LT 3.0 a když ho připojím na net chce ať stáhnu update mohu ho stáhnout i když mám flash?Děkují
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.