mixan Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj zkoušel jsem nahrát DLC do Call of Duty Black Ops... Naformátoval jsem Flashku v Xku stáhnul jsem DLC a přez HORIZON jsem je tam nakopal ... Vše OK. Ale když hodím do XKA mám tam Corrupted files ... Mám Flash LT 3.0+ Potom jsem zkoušel propojit konzoli s PC přez total cmd přez router i přímo přez kabel Do xka zadám ip a do PC zadám taky IP potom dám připojit přez FTP v totalCMD jako jméno a heslo dám xbox Ale prostě se nepřipojí ... Prosím o rady ... Děkuji .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Zkoušel jsi to DLC stáhnout od jinut? Některé můžou být poškozená.. Ale jinak postup děláš správný ;-) Přes tu flashku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Pokud máš jen flash jak píšeš tak je postup zaručeně špatný.FTP ti bez RGH samozřejmě nepojede a to samé DLC z flashky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mixan Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Dobře a jak tam teda dostanu DLC ? Pokud je něaký způsob ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Na flashi nebo origo konzoli můžeš DLC stahovat jen z Xbox live.Takže to je ten způsob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mixan
Ahoj zkoušel jsem nahrát DLC do Call of Duty Black Ops...
Naformátoval jsem Flashku v Xku stáhnul jsem DLC a přez HORIZON jsem je tam nakopal ...
Vše OK. Ale když hodím do XKA mám tam Corrupted files ...
Mám Flash LT 3.0+
Potom jsem zkoušel propojit konzoli s PC přez total cmd přez router i přímo přez kabel
Do xka zadám ip a do PC zadám taky IP potom dám připojit přez FTP v totalCMD jako jméno a heslo dám xbox
Ale prostě se nepřipojí ... Prosím o rady ... Děkuji ..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.