mixan Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj zkoušel jsem nahrát DLC do Call of Duty Black Ops... Naformátoval jsem Flashku v Xku stáhnul jsem DLC a přez HORIZON jsem je tam nakopal ... Vše OK. Ale když hodím do XKA mám tam Corrupted files ... Mám Flash LT 3.0+ Potom jsem zkoušel propojit konzoli s PC přez total cmd přez router i přímo přez kabel Do xka zadám ip a do PC zadám taky IP potom dám připojit přez FTP v totalCMD jako jméno a heslo dám xbox Ale prostě se nepřipojí ... Prosím o rady ... Děkuji .. Citovat
0 pazdy1468625863 Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Zkoušel jsi to DLC stáhnout od jinut? Některé můžou být poškozená.. Ale jinak postup děláš správný ;-) Přes tu flashku Citovat
0 xmod Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2013 Pokud máš jen flash jak píšeš tak je postup zaručeně špatný.FTP ti bez RGH samozřejmě nepojede a to samé DLC z flashky. Citovat
0 mixan Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 3, 2013 Dobře a jak tam teda dostanu DLC ? Pokud je něaký způsob ? Citovat
0 xmod Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2013 Na flashi nebo origo konzoli můžeš DLC stahovat jen z Xbox live.Takže to je ten způsob Citovat
Otázka
mixan
Ahoj zkoušel jsem nahrát DLC do Call of Duty Black Ops...
Naformátoval jsem Flashku v Xku stáhnul jsem DLC a přez HORIZON jsem je tam nakopal ...
Vše OK. Ale když hodím do XKA mám tam Corrupted files ...
Mám Flash LT 3.0+
Potom jsem zkoušel propojit konzoli s PC přez total cmd přez router i přímo přez kabel
Do xka zadám ip a do PC zadám taky IP potom dám připojit přez FTP v totalCMD jako jméno a heslo dám xbox
Ale prostě se nepřipojí ... Prosím o rady ... Děkuji ..
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.