skrasty Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Chtěl bych se zeptat, jestli se nějakým jednoduchým způsobem nedá deaktivovat RGH, zjistil jsem že by mi mnohem víc vyhovovalo, kdybych měl vanilla xbox s goldem a nějakýma vloženýma tisícema za hry, než v podstatě nehrát třicet her zaráz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 no vidis a na to mam 2 konzole :) ikdyz ted na to hrani nemam moc casu. Ale spise bych to prodal a koupil novou konzoli nebo nejakou s LT3 fw a spravnou mechaniku a hry si palit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
streach Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 a nebo si nech udelat Dual Nand.. A nemusis se zbavovat RGH :) a navic jeste budes moct hrat na live :).. premyslej o tom :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Já osobně doporučuji sehnat konzoli, na kterou si nechat udělat LT+ 3.0 flash (jak už bylo řečeno) - můžeš bez problémů využívat Live a mimo originálek můžeš hrát i vypálené hry. Druhé řešení je právě ten Dual NAND, který umožňuje přepínat např. mezi RGH a Vanilla Xboxem. Jinak konkrétně k tvé otázce - pokud vím, tak by oddělat RGH asi šlo, ale rozhodně bys to musel odeslat někomu, kdo RGH provádí/rozumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.