sik992 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Dobrý večer chtěl bych se zeptat co mám dělat když do teď jsem měl hacknuté Wii ale řekl jsem si že si začnu kupovat normální hry a chtěl jsem ho aktualizovat na novej software ale v průběhu aktualizace mi to napsalo nějakou hroznou chybu a když jsem jí našel na nintendu co to znamená tak že neni připojenej internet a celé to spadlo a pak normálně naběhlo ale nechce se ani aktualizovat ani zpustit hacknutý... Poradte co stím nebo pokud by si ho chtěl někdo koupit i s příslušenstvím na náhradní díly tak taky pište... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 4, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 Sice Wiičko nemám, ale tohle - jak se zdá - je naprosto klasický problém: Přišel jsi o flash, protože jsi nainstaloval nový oficiální FW, který flash přepsal. Brick to ale není, brick by to byl v případě, že by ti Wiičko nešlo spustit vůbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 ahoj mam zajem ho koupit na dily jen kvuly ovladacum atd kolik by jsi za to chtel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Listopad 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2013 mas odemne dve zpravy tak je precti a pak dej vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Než to prodáš - zkus ho zachránit. Máš zálohu NAND? Je to Wiičko ještě Gamecube kompatibilní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.