tomas.marlen Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Každý kdo hrál už vý, že ani nebe není modré, když se na něj podívame pořádně z blízka. Každý kdo hrál vý dobře že i přes to všechnoho pohled na oblohu nikdy neomrzí...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 já jsem ještě nehrál,ale chtěl bych mam akorát velkej strach že tam bude zapotřebí umět hodně dobře anglicky...a nebo dá se to zvládnout a pro ty kteří tu angličtinu až tak dobře neovládají?dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.marlen Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Kdyz v unoru 2005 vysel KOTOR Sithlords na PC, byl jsem hrou ocarovan. Proste skvela "realtime akcni tahofka" ve ktery si ani pomalu nevsimnete ze je na tahy jak je akcni a k tomu pekny pribeh s moznosti volby dialogu diky ktere se svou postavou este vice s ztotoznite. Mass effect je postaveny na stejnem zaklade jako KOTOR, jen akcni sceny uz nejsou na tahy ale 100% realtimove, diky tomu take o to vic zmatene, ale trh uz zrejme nechce hrat na kola a tak Bioware musel trochu vice z akcnit souboje. KOTOR je licencovany produkt svazany s filmem Hvezne valky tudiz byli tvurci omezeni "ritiri jedi a wookiemi". KOTOR vlsatne Bioware jenom nacrtl a o samotne zpracovani se postarali kamosi z Obsidiam entertaiment (Bioware zatim makal na Jade Empire, a to sem nehral) . Nyni kdyz mel bioware potrebny potencial a volnost myslenky, tak jen tento stary KOTOR koncept osekal o star wars prvky, Silu (force) vysvetlil vybuchem v singapuru a telekenizí a mnoho podobneho: "Bla Bla Bla" GRAFIKA a DESING je co se tyce klicovych postav a prostredi temer dokonala a velmi atmosfericka (nevýdana) to omlouva vetsinu bugu a peklesu frame rate, ktery ma za nasledek obcasne cukani obrazu coz je na konzolich ponekud netradicni. (+ v bitve se to necuka, jenom v tokovejch premrstenejch lokacich jako je treba citadela ktera vypada opravdu neuverutelne) Pribeh je jednoduchy, ale zato dokonale promysleny a tudiz hluboky. (to je na kazdem jak se do nej ponori a bude procitat svuj kodex az do zblnuti) Jen me mrzi ta vsudy pritomna podobnost s KOTOREM, coz ale z Mass Effectu rozhodne horsi hru nedela. Kazdopadne je Mass Effect hra ktera se musi nekam zapsat jako jedna ze zlomovek v hernim prumyslu, krajne prevysuji kvalitu televiznich sci-fi serialu a i mnohych celovecernich filmu. Aaaaaaaaaa Nemuzu o tom psat a pritom to nehrat, vypinam PC a du zachranit galaxii. Mejte se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.marlen Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 Ta anglictina je dost podstatna, po dlouhy dobe sem misty vytahoval slovnik, protoze zargon budoucnosti a marinackej sleng ala hvezndna pechota byl i na mě trochu moc, nejenomže to je v angličtině a nektery vyrazi zaskoci i celkem ostrileny anglctinare (este k tomu kdyz se tam mihnou v titulkack na 5sec) ale este to musite prokladat herni literaturou (CODEX neco jako poznamky) abste si udelali poradny prehled o hernim svete a jeho minulosti, pritomnosti a take budoucnosti, pokud teda nechcete hru jenom probehnout coz si myslim take de, ale pak uz nestoji za tech 1500 no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sAintRK Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 a coe to za hru ?? akoze nevim o co sa tam jedna moze mi to dakto vysvetlit ? thx edit: nezlyncujte ma pisem zo skoly pocas hodiny tak nemam cas to vygooglit ked pridem domou pozrem si to THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SupiK™ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Kazdopadne je Mass Effect hra ktera se musi nekam zapsat jako jedna ze zlomovek v hernim prumyslu, krajne prevysuji kvalitu televiznich sci-fi serialu a i mnohych celovecernich filmu. Aaaaaaaaaa Nemuzu o tom psat a pritom to nehrat, vypinam PC a du zachranit galaxii. Mejte se. jj s timto souhlasim je to fakt skvela hra!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Jak by jste hodnotily mass effect ve srovnání s SW:KOTOR ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Tohle bych si strasne rad zahral (KOTOR, BG2, KOTOR2, Jade Empire sem miloval) , ale diky absenci cestiny a Xboxu 360 (u me doma :D ), to zatim neni pro me. Budu cekat na polooznamenou PC verzi ve ktere cestina urcite bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Zdravím. Chtěl sem se zeptat jestli neměl někdo stejné problémy z pomalým vykreslováním textur a stím že se hra při některých soubojích seká jako by to Xko svým výkonem už nedávalo.Hra je absolutně super asi nej co sem hrál a proto mě to pěkně žere. Tak bych chtěl vědět jestli ten problem je jenom u mě. Jo a je to záloha hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amper Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 jo textury tam docitaji spatne, instaluj na disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Tohle nemá s tím, že by Xko nezvládalo, nic společného... Je to tím stejným jako například u GTA 4, když jedeš moc rychle, tak se textury taky donačítávají pomaleji. Tohle by se ti mělo vyřešit tím, jak ti radil Amper už přede mnou Amper - nainstaluj na disk a je to.. Mě to u GTA pomohlo, Mass Effect jsem neinstaloval a dohrál i s pomalym načítáním textur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Jo to pomalé najíždení textur jako v gta se snést dá , ale spíš me štve , že se mi to v některých bitvách ůplně trhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Hmm tak to je zvláštní, máš možnost zkusit hru nainstalovat? Pokud jo, tak řekni jak to pak dopadlo.. Tohle by možná mohlo signalizovat nějaký problém s konzolí... EDIT: teď jsem si teprve všiml, že má xbox flashnutý, takže předpokládám, že i Mass Effect máš pálenku - to by teda mohlo být špatně vypálenou hrou nebo chybou v souboru s hrou.. Ale to ti musí poradit někdo, kdo má taky flashlý xbox. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Hm tak nevím jestli to byla předzvěst ale PROD se ukázal před chvíly sakrbleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Je to dost možné, protože trhání a pomalé načítání může být známkou přehřívání a u xka to pak vejde RROD... Snad to nějak vyreklamuješ, každopádně hodně štěstí!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djombe Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 oficiálně reklamace nepůjde už sem bez záruky, ale teď nevím jistě jestli microsoft dává 2 roky od data výroby nebo od data koupě. Na zaručáku mám napsané že mi zkratili záruku o jeden rok kvuli předělávání konzole z NTSC na pal nebo co no nevím. Ale nejvíc mě sere , že sem našel super mega hru , a teď ji ani nedohraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Tuším že Microsoft zvedl u RROD záruční dobu z dvou let na tři roky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Prosinec 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2008 Hra je v nekterych castech sekana kvuli spatne oprimalizaci hry a ne kvuli vykonu konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan76 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Záruční doba začíná běžet v den koupě, datum výroby teda není podstatné. Jinak ze zákona platí, že záruční doba je dva roky. Prodejce/výrobce může navíc poskytnout dodatečnou záruku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 Tahle hra je fakt mizerne optimalizovana.... pouzivam rozliseni 1920x1080 a behem vetsich souboju nebo treba na planete kde snezi, to ma tak 15 fps. Na PC byl na to clovek zvyklej, ale na konzoli sem to teda necekal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Rozehrál sem si tedkon mass effecta a zaboha nemůžu přijít na to jak se zaměřuje u sniperovky a jinejch zbraní. U normální ruční zbraně to je snad LT. Jde to zaměřit si ? Díky za odpověd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 zkoušel si kliknout na analogy? tak to myslim je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 To taky nejde, levym si klene a pravym nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VoKoCA Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 Zaměřit ti to nepůjde, protože na tu zbraň nejsi trénovanej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Květen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2009 aha :D tak to mi nedošlo dík a LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.