Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Kdyz v unoru 2005 vysel KOTOR Sithlords na PC, byl jsem hrou ocarovan. Proste skvela "realtime akcni tahofka" ve ktery si ani pomalu nevsimnete ze je na tahy jak je akcni a k tomu pekny pribeh s moznosti volby dialogu diky ktere se svou postavou este vice s ztotoznite.

Mass effect je postaveny na stejnem zaklade jako KOTOR, jen akcni sceny uz nejsou na tahy ale 100% realtimove, diky tomu take o to vic zmatene, ale trh uz zrejme nechce hrat na kola a tak Bioware musel trochu vice z akcnit souboje.

KOTOR je licencovany produkt svazany s filmem Hvezne valky tudiz byli tvurci omezeni "ritiri jedi a wookiemi". KOTOR vlsatne Bioware jenom nacrtl a o samotne zpracovani se postarali kamosi z Obsidiam entertaiment (Bioware zatim makal na Jade Empire, a to sem nehral) . Nyni kdyz mel bioware potrebny potencial a volnost myslenky, tak jen tento stary KOTOR koncept osekal o star wars prvky, Silu (force) vysvetlil vybuchem v singapuru a telekenizí a mnoho podobneho: "Bla Bla Bla"

GRAFIKA a DESING je co se tyce klicovych postav a prostredi temer dokonala a velmi atmosfericka (nevýdana) to omlouva vetsinu bugu a peklesu frame rate, ktery ma za nasledek obcasne cukani obrazu coz je na konzolich ponekud netradicni. (+ v bitve se to necuka, jenom v tokovejch premrstenejch lokacich jako je treba citadela ktera vypada opravdu neuverutelne) Pribeh je jednoduchy, ale zato dokonale promysleny a tudiz hluboky. (to je na kazdem jak se do nej ponori a bude procitat svuj kodex az do zblnuti) Jen me mrzi ta vsudy pritomna podobnost s KOTOREM, coz ale z Mass Effectu rozhodne horsi hru nedela.

Kazdopadne je Mass Effect hra ktera se musi nekam zapsat jako jedna ze zlomovek v hernim prumyslu, krajne prevysuji kvalitu televiznich sci-fi serialu a i mnohych celovecernich filmu.

Aaaaaaaaaa Nemuzu o tom psat a pritom to nehrat, vypinam PC a du zachranit galaxii. Mejte se.

Odesláno

Ta anglictina je dost podstatna, po dlouhy dobe sem misty vytahoval slovnik, protoze zargon budoucnosti a marinackej sleng ala hvezndna pechota byl i na mě trochu moc, nejenomže to je v angličtině a nektery vyrazi zaskoci i celkem ostrileny anglctinare (este k tomu kdyz se tam mihnou v titulkack na 5sec) ale este to musite prokladat herni literaturou (CODEX neco jako poznamky) abste si udelali poradny prehled o hernim svete a jeho minulosti, pritomnosti a take budoucnosti, pokud teda nechcete hru jenom probehnout coz si myslim take de, ale pak uz nestoji za tech 1500 no....

• 1 year later...
Odesláno

Zdravím. Chtěl sem se zeptat jestli neměl někdo stejné problémy z pomalým vykreslováním textur a stím že se hra při některých soubojích seká jako by to Xko svým výkonem už nedávalo.Hra je absolutně super asi nej co sem hrál a proto mě to pěkně žere. Tak bych chtěl vědět jestli ten problem je jenom u mě. Jo a je to záloha hry

Odesláno

Tohle nemá s tím, že by Xko nezvládalo, nic společného... Je to tím stejným jako například u GTA 4, když jedeš moc rychle, tak se textury taky donačítávají pomaleji. Tohle by se ti mělo vyřešit tím, jak ti radil Amper už přede mnou Amper - nainstaluj na disk a je to.. Mě to u GTA pomohlo, Mass Effect jsem neinstaloval a dohrál i s pomalym načítáním textur.

Odesláno

Hmm tak to je zvláštní, máš možnost zkusit hru nainstalovat? Pokud jo, tak řekni jak to pak dopadlo.. Tohle by možná mohlo signalizovat nějaký problém s konzolí...

EDIT: teď jsem si teprve všiml, že má xbox flashnutý, takže předpokládám, že i Mass Effect máš pálenku - to by teda mohlo být špatně vypálenou hrou nebo chybou v souboru s hrou.. Ale to ti musí poradit někdo, kdo má taky flashlý xbox.

Odesláno

oficiálně reklamace nepůjde už sem bez záruky, ale teď nevím jistě jestli microsoft dává 2 roky od data výroby nebo od data koupě. Na zaručáku mám napsané že mi zkratili záruku o jeden rok kvuli předělávání konzole z NTSC na pal nebo co no nevím. Ale nejvíc mě sere , že sem našel super mega hru , a teď ji ani nedohraju.

• 4 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu