cube Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 Dobrý den, prosím o radu. nevím, jestli můj problém souvisí přímo s rgh, jsem v xboxech nováček, ale patrně asi ano. . 3 měsíce všechno jelo vše v pohodě, až v pátek to začalo. . při spuštětí konsole jsou tyto možnosti startu : 1) konsole se spustí, ale nereaguje s televizí (to, že se spustí píšu jen kvůli tomu, že chrčí) 2) najede logo xbox ale to je potom vše 3) najede modrá obrazovka, viz. obrázek 4) nejde ani spustit. .vytáhnu a znovu připojím kabely, ale konsole nereaguje. .někdy se ovšem "sama" spustí po cca 10 minutách navíc nesvítí vůbec žádné diody, ani střed, ani čtvrtiny kolem. . nevíte prosím někdo, o co jde, čím by to mohlo být ? úpravu konsole mi dělal uživatel Rendis. . Díky, Cube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 tak v prvni rade kontaktuj Rendise bych rek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2013 "Modrá obrazovka" je Xell a nerozlučně patří ke konzoli s RGH. Jsou v něm citlivé údaje o konzoli takže doporučuju ten screen dát pryč. Jinak jak už ti psal uživatel nademnou, kontaktuj autora RGH, nemusíš mít strach že by ti v případě problému nepomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.