golfbajn Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 Měl bych dotaz zda je možné připojit Xbox k netu když mám RGH. Vlastním poprvé xbox a toto je pro mne nové. Nejsme si jist, zda něco nepokazím když je v tom RGH. Již jsem si nahrál z HDD hry do xbox, ale nemám tam obaly u her a chtěl bych si je stáhnout a za pomocí : Rád získal obaly. Omlouvám se pokud to tu někde již je toto vlákno ,ale hrabu se zde na foru již přes týden a nemohu nic najít. Ještě jeden malý dotaz jak vymazat přes file manager složky z HDD Xbox. Označím si co chci vymazat, potvrdím (B) delete a nic :-( stále tam složka je :-( Děkuji všem za Vaší pomoc Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 17, 2013 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 http://console-forum.net/tema/160481-chybejici-obaly-her Citovat
golfbajn Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 17, 2013 děkuji a ohledně internetu a mazání v HDD xbox přes file manager? Citovat
KarpiCB Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2013 Mazání her / jejich adresářů / uděláš v menu X360HRY, kde je i spouštíš, klepneš na obalu hry tuším Y jako vlastnosti a tak už v menu bude smazání. Přes file manager to nesmažeš.. Citovat
piskot1987 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2013 Jsem taky nováček s RGH a zajímalo by mě, jak je to s tím internetem, nebo spíše s xbox Live, jestli nemusím mít strach se připojit na net, abych se nedostal na LIVE a způsobil si tím nějaké problémy. děkuji Citovat
KarpiCB Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 18, 2013 Jsem taky nováček s RGH a zajímalo by mě, jak je to s tím internetem, nebo spíše s xbox Live, jestli nemusím mít strach se připojit na net, abych se nedostal na LIVE a způsobil si tím nějaké problémy. děkuji Když máš RGH, tak máš oficiální Xbox Live zablokovaný a na něj se nedostaneš ani omylem. Jinak na internet určitými funkcemi ano. Citovat
piskot1987 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 19, 2013 Díky moc, to mi stačí ;-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.