golfbajn Odesláno Listopad 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 Měl bych dotaz zda je možné připojit Xbox k netu když mám RGH. Vlastním poprvé xbox a toto je pro mne nové. Nejsme si jist, zda něco nepokazím když je v tom RGH. Již jsem si nahrál z HDD hry do xbox, ale nemám tam obaly u her a chtěl bych si je stáhnout a za pomocí : Rád získal obaly. Omlouvám se pokud to tu někde již je toto vlákno ,ale hrabu se zde na foru již přes týden a nemohu nic najít. Ještě jeden malý dotaz jak vymazat přes file manager složky z HDD Xbox. Označím si co chci vymazat, potvrdím (B) delete a nic :-( stále tam složka je :-( Děkuji všem za Vaší pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 17, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 http://console-forum.net/tema/160481-chybejici-obaly-her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
golfbajn Odesláno Listopad 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2013 děkuji a ohledně internetu a mazání v HDD xbox přes file manager? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Prosinec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2013 Mazání her / jejich adresářů / uděláš v menu X360HRY, kde je i spouštíš, klepneš na obalu hry tuším Y jako vlastnosti a tak už v menu bude smazání. Přes file manager to nesmažeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot1987 Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Jsem taky nováček s RGH a zajímalo by mě, jak je to s tím internetem, nebo spíše s xbox Live, jestli nemusím mít strach se připojit na net, abych se nedostal na LIVE a způsobil si tím nějaké problémy. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarpiCB Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 Jsem taky nováček s RGH a zajímalo by mě, jak je to s tím internetem, nebo spíše s xbox Live, jestli nemusím mít strach se připojit na net, abych se nedostal na LIVE a způsobil si tím nějaké problémy. děkuji Když máš RGH, tak máš oficiální Xbox Live zablokovaný a na něj se nedostaneš ani omylem. Jinak na internet určitými funkcemi ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot1987 Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Díky moc, to mi stačí ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.