Tommy33 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 tak já jsem od FIFA13 kdy přišlo nové bránění tuším, si na to zvykl a neměl sem tendenci to přepnout z5 na to staré...asi to má něco do sebe... ti hráči dokážou pak brutálně presovat, a vše se musí zrychlit pač je na vše méně času... ale něco podobného dokážu udělat sprintem a rychlým přepínáním hráčů, akorát ak hrozí když teda uděláš B zákrok tak na sekundu se ti tvůj hráč jakoby paralyzuje..a protihráč se muže vyhnout...a pak už nestíháš :D ... co dělá LT v obraně?? jj solisty mám rád...ale dobře se dá skluzům aj vy♥♥♥♥♥ pokud umíš předvídat co asi tak protihráč chce udělat :D a to je pak parádička, jak ti projede kolem a ty běžíš dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 mne to stary braneni nevadi a dobre se mi s nim hraje, takze na to kaslu se ucit novy. :) to LT jakoby vypichne spickou balon, podobne jako kdyz macknes B, ale tim LT to lip odebere. schvalne to testni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 myslím že LT při bránění dělá "stínování" že jakoby krokuje...čumí na balon, a jop máš pravdu, když je blízko něj tak to vypíchne, mám takovej pocit, otestuju to .))) už si se vubec odkopal od BF4 a postoupil do vyšší DIV ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 hahaha, po pravde jsem se kousl do BF4. zatim nepozoruju zadny problemy, ze by se to nejak kousalo,padalo nebo mne nepripojilo na multak, takze zatim mne to bavi, ale na ten postup ve fife se v nasledujicich dnech bud muset kouknout, to je pravda. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raze Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 Nazdárek,určo to sem patří, jako vše o FIFA14 ... toto se mi stává celkem často, prostě se ztratí spojení s protihráčem, hraje to kotel lidí, servery nemusejí stíhat, popř protihráč má pomalý internet, odezva je tak malá že se spojení samo ukončí... Jednoduše znova pokračuj dál a najde to někoho jiného...stalo se mi že i 4* po sobě sem hledal soupeře než sem se s někým spojil ----------- diky za informaci v kazdem pripade ja sem se jeste ani jednou nepripojil, pokazde mi to napise to stejne Connection to your opponent was lost. dhledal jsem snad na vsech forech i u ae.com ale jedine co vim ze s tim maji hraci taky problem ale nikde neni zadne reseni, pry to muze byt NAT, podle toho v jakem modu ho mam, nebo providerem a ja uz si fakt nevim rady. tak nejspis bude chyba opravdu nekde tam jeste jsem si nezahrl ani jeden zapas :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 -----------diky za informaci v kazdem pripade ja sem se jeste ani jednou nepripojil, pokazde mi to napise to stejne Connection to your opponent was lost. dhledal jsem snad na vsech forech i u ae.com ale jedine co vim ze s tim maji hraci taky problem ale nikde neni zadne reseni, pry to muze byt NAT, podle toho v jakem modu ho mam, nebo providerem a ja uz si fakt nevim rady. tak nejspis bude chyba opravdu nekde tam jeste jsem si nezahrl ani jeden zapas :/ Hojda, jak máš připojené Xko k netu ? wifi/kabel? .... mužeš se v FUTku mrknou na aukce hráčů? (tzn připojení na EA servery funguje) pokud ne, nepřipiojí se to ani k serverům EA, což by mohl být problém netu.... funguje ti internetovej prohlížeč na Xku? popř jinačí hry hraješ online? ops základní otázka máš XBOX LIVE GOLD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raze Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 XBOX LIVE GOLD, mam, pripojenej su pres wifi, hraju CoD Ghosts a uplne v pohode, internetovej prohlizec funguje, proste vse jede normalne, ve fife se nomralne pripojim ke svemu uctu v pravo nahore. nevim jestli to fakt nebude routrem nebo ISP providerem, router mam typu moderate, coz by asi nemel byt problem ale asi by i mohl fakt netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 XBOX LIVE GOLD, mam, pripojenej su pres wifi, hraju CoD Ghosts a uplne v pohode, internetovej prohlizec funguje, proste vse jede normalne, ve fife se nomralne pripojim ke svemu uctu v pravo nahore.nevím jestli to fakt nebude routrem nebo ISP providerem, router mam typu moderate, coz by asi nemel byt problem ale asi by i mohl fakt netusim. Hmmm tak to je fakt zvláštní... že teda nejde jenom, to jedno a to spojit se s soupeřem při zápasu jo? a máš možnost vyzkoušet jinej router? (od kámoše bo tak, popř nemusí bejt wifi stačí kabel) aby si ho mohl vyloučit? ještě mrkni na toto: a zkus router dát na OPEN...jestli bude rozdíl ? http://www.gamefaqs.com/xbox360/927749-xbox-360/answers?qid=68224 http://www.wikihow.com/Change-Your-Nat-Type-on-Xbox-Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Zdravím, chci se zeptat, vyšla FIFA 14 s CZ dabingem na Xone? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Nevyšla bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bl4de Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 Hmmm tak to budu radsi parit na x360 :( to je velka skoda :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy33 Odesláno Květen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2014 pozor pozor ... jelikož Xone není zatím pro CZ oficiálně vydaná tak ŽÁDNÁ hra nemůže obsahovat CZ !!!! tzn v záží až bude ofiko Xone pro CZ bude aj fifka , myslím si že to už ale spíš FIFA15 ... většina her jako Forza, FIFA a tak mají jazyky v sobě a odemykají se dle regionu konzole, či se pletu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.