bendama Odesláno Listopad 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Zdravím vyměnil jsem zdroj v pc (vyhořel asi :D) , propojil kabely a zapnul pc, pak písničky a za 2s to přestalo hrát a nic nefunguje nevíte čím by to mohlo být , ovladače jsme přeinstaloval. Děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 24, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Čaues, co jsi měl za zdroj a co máš teď? Stáří zdrojů? EDIT: Teď jsem si všiml dalšího topicu, kde píšeš, že máš Eurocase 400W. Zkusil bych nabootovat nějakou live distribuci (třeba Linuxu) a zkusil, jestli zvuk jede tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bendama Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2013 Oba dva byly eurocase oba 400 w a ted co mám je modře podsvícenej. , stáří tak 5-6let , nejsem si jist zda bych zvládl ten linux , nebo nezkoušel jsem to nikdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.