Zoparess Odesláno Září 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2016 Gamertag: zoparess Hry:spousta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Září 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2016 Ahoj všem tak jsem přešel z PS4 na XBOX ONE :-) Můj nick je gojanZL8 Hry: BF4,BFH, Forza Horizon 2, NFS 2015, NFS Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petur Odesláno Září 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2016 Gamertag: Petur7 Hraju z 95% jenom Titanfall a hlavně čekám na Titanfall 2 kdyby se někdo našel ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatesBossy Odesláno Září 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2016 Zdravím :-) Jsem v X1 komunitě nováček (koupil jsem si až Sko) A hledám hráče k jakékoliv hře. Nejlepší by ovšem bylo sehnat pár lidí na nějaké MMO (ESO, Neverwinter). Gametag: MatesBossy Games: FIFA 16, HNL 16, HALO:MCC, HALO:5, SW:Battlefront, TitanFall, Forza Horizont 3 (preorder) + další Bohužel jsem zapojen do pracovního procesu, takže hrát mám možnost jen po večerech a možná víkendy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Září 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2016 Gamertag:NuDiXs Hry:Vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2016 Ahoj ! Hledám hráče pro hru THE DIVISION . Čas mám přes den i v noci ( jen ne večer ) . Na Xone mám nick gate633 . Hraji jen PvE ( do DZ jsem přestal chodit kvůli rougům ) a UG . Kdo má zájem o společné hraní tak se ozvěte . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jasonx Odesláno Říjen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 Nick: J4sonX1 Hry: primárně: FH3, BF1 ale klidně dám i něco jiného. Teď primárně sháním hráče na BF1čku a klidně i Forzu tak se klidně k někomu rád přidám :)))... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Říjen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2016 GT: TheYoshiCZE Hraju Dark souls, Halo, Tekken, Destiny, Titanfall, NHL 17, PUBG. Přidat si mě ale může kdokoliv, rád si zahraju. Jsem spíše akční typ, nesportovní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suffik Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Nick: Suffik Zdravím hledám spoluhráče především na battlefield 1 a NHL 1, CoD ghosts mám v plánu hrát vesměs všechny CoD, ostatní hry FIFA 16 Doom2016, far cry 4 přidejte si mě . :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Draco-88 Odesláno Listopad 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2016 Gamer Tag - Anima Draco Hry převážně - The Division Gold Edition, Rainbow6 Siedge, Halo 5, kompletní série Gears of War a Call of Duty Jsem členem klubu - Czech republic players - kde bych rád sehnal co nejvíce českých hráčů (nebo alespoň česky mluvících) a to bez omezení na žánr her. V klubu si již sami zorganizujete match, nebo se přidáte k již vytvořenému zápasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robinrameno1987 Odesláno Listopad 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2016 GT: robinrameno87 Hry na placce: Forza Motorsport 6 GTA V Just Dance 2017 Forza Motorsport 3 (X360) Forza Motorsport 4 (X360) Red Dead Redemption (X360) Hry digital: Kinect Sports Rivals Zoo Tycoon Hry GOLD Far Cry 3: Blood Dragon Murdered: Soul Suspect Sleeping Dogs: Definitive Edition Super Dungeon Bros. The Escapist I Am Alive (X360) Monkey Island: SE (X360) MX vs ATV Reflex (X360) Outland (X360) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochyyy Odesláno Listopad 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2016 GT : prochyyyy BF4, Dying Light + The Following, UFC 2, FIFA 17, Forza Horizon 2, GTA 5, Mad Max, NHL 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka123 Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 GT : George1231cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Co hraješ ? Hledám hráče pro The division . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Prosinec 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2016 Než ho prodám tak The division mám doma také Sh0tik s nulou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dostaldavid Odesláno Prosinec 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2016 Zdravím všechny, jsem nováček na Xone. můj nick je: Maxs111 zatím mám forzu 6, COD infinit wafare, modern warfare, mafii 3, carmagedon max damage, shadow mordor, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
somafuk Odesláno Prosinec 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2016 Ahoj, GT: somakuk hraju forza 6 a Titanfall Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hapi97 Odesláno Prosinec 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2016 gamertag: Hapi97 hry: Battlefiled 1 Hledám někoho na hraní battla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Prosinec 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2016 Nick: NoRespectCZ Hry: Battlefield 1, Battlefield 4, Need For Speed. Hledám kamaráda na společné hraní. Pouze +15. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktorpe Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Zdravím, tak se přidávám do rodiny. Nick: viktorpeCZ Hry: Battlefield1 Forza Horizon 3 Farming Simulator 2017 Project Cars Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikfeng Odesláno Leden 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2017 Ahoj, hledáme hráče do Call of Duty Modern Warfare Remastered, hrajeme pouze Hardcore a kdokoliv je vítaný Gamertag: Unreal Patrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daviduss Odesláno Leden 21, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2017 Gamertag: MagicHookwolf Absolutní XboxOne nováček! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartwright Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 gamertag: koli1980 hry: gow4, the division, rs siege, mafia III, rise of the tomb raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urunak Odesláno Leden 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2017 gamertag: Urunak hry: převážne gow4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Únor 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2017 Ahoj zahrál by někdo Farming Simulátor 17? Nick NoRespectCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.