nepster Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Zdravím, moje sestra by si chtěla koupit iPhone. Nejdříve chtěla 5S, ale rozmluvil jsem jí to, že jí bude stačit 5ka a ušetří na tom několik tisíc...jak teď ale koukám po eshopech, tak 5ka moc slevněná není... navíc jsem teď na alze našel tenhle trolling... https://www.evernote.com/shard/s252/sh/7b0f94d6-a36b-46c7-8629-28ded7f37963/957ebc5b40d265aaeb24b7296011760a Chci se tedy zeptat, zda neznáte nějaký obchod, kde se dá 5ka pořídit celkem levně. Měla by to být bílá 32Gb verze. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Nejlevněji v ČR jde sehnat Iphone 5 32GB za 15.500, 5S je rozdíl asi tisíc korun. Být to moje sestra tak jí dám něco s androidem ale samozřejmě každého věc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Díky za odpověď. A nemáš prosím odkaz? Jen pro upřesnění - nebudu jí ho dávat já, bude si ho kupovat sama. Android má teď, ale víc jí vyhovuje iOS) Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Jasně, odkaz je tady http://www.lukshop.cz/?action=detail&id=ID25148 otázkou avšak zůstavá, jaká je to distribuce. Na to bych se radši optal, pokuď je to ale EU tak tam je akorát rozdíl ten, že to nereklamuješ u applu ale přímo u prodávajícího. Jinak když chceš vyhledávat nejlepší cenu v ČR, tak dobrý rádce je www.heureka.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 přes heureku jsem to hledal, ale v takovémhle obchodě bych rozhodně nenakupoval... myslel jsem spíš, jestli nemá někdo zkušenost s nějakým levným a důvěryhodným obchodem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 To si trochu protiřečí "levný a důvěryhodný obchod" - nicméně pokuď se podíváš na recenze lidí co tam nakupovali, tak vesměs neměli s tím problémy. Pokuď chce mít tvoje sestra jistotu, tak si bude muset připlatit cca 2 tis anebo koupit v zahraničí, můj názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) V Praze je spousta servisů a obchodů, kde prodávaji iPhone jak z druhé ruky tak i nové. Cena za iPhone 5 z druhé ruky se pohybuje okolo 10-13 tis. Kč. Scháníš nový nebo z druhé ruky? Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 určitě nový.. a jde mi o to, abych při případné reklamaci nemusel řešit nic složitého a už vůbec ne, abych musel mobil někam posílat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Apple Store pro českou republiku http://store.apple.com/cz Je to spolehlivá a rychlá cesta, můžeš reklamovat v kterémkoliv z autorizovaných servisů. Záruky se ověřují pomocí seriového čísla, nepotřebuješ doklady o koupi, stačí když k zařízení běží záruka. Každý si záruku může ověřit zde https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do Navíc doprava je zdarma a ještě si můžeš přihodit gravírování. Jinak jsou tu klasický kamenný obchody jako iStyle, iWorld apd. Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 já vím, svůj iPhone 5 jsem tam kupoval, jenže teď už tam 5ku nemají... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Prosinec 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2013 (upraveno) Aha, evidentně 5 úplně nahradil 5C. Tak určitě iStyle, na eshopu jsem zahlídl http://www.istyle.eu/cz/iphone-5-bily-stribrny-16gb-14595.html Vyzkoušej se zeptat v prodejně na Andělu, případně jejich konkurenci iWorld, iSetos atd. Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem _beriii_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rupina Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 No, kdybys chtěl, tak známej prodává úplně novou iP5, bílou 16GB. On si ji koupil v listopadu, ale pak ji musel reklamovat, ale protože se reklamace táhla, tak si koupil novou a teď po 2 měsících !!! se mu z reklamace vrátil úpně novej kus. Říkal, že se jí chce jen zbavit za 12litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ã�moll Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Například v mp.cz máš zánovní ( pouze rozbalený:nepoužitý ) iPhone 5 16GB jak černý, tak bílý za 14.190 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.