Marco96 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Zdravím,nedávno jsem koupil XBOX Slim 250Gb a bylo mi řečeno,že je na něm udělán RGH.Při zapnutí najede normálně originální DASHBOARD 2.0.16537.0,ale XeXmenu nebo FSD3 tam nainstalované nebylo.Při pokusu nainstalování XeXmenu podle návodu přes flashku mi to po vložení do XBOXU hodilo CORRUPTED data.Nevíte někdo kde dělám chybu?Předem mockrát díky za rady! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Zkus Xexmenu vypálit na CD (xexmenu ISO verze) IMGBUrnem a spusit z CD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Prosinec 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2013 Hmm a nebo v tom žádné RGH není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.