lupama Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Ahoj , kdo hraje Driveclub tak si mě pridavejte . nick je capulm Mám taky ACU,FC4 a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Leden 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2015 Tak sem taky nový majitel PS4 ID honzicek32 Hry zatím jenom The Last of US Remastered a hry z pluska Budu rád pokud si mne přidáte do přátel [h=3][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martas84 Odesláno Únor 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2015 Id Martas668 Hry: DriveClub, WatchDogs, Just Dance 2014 a pak všechny hry z pluska Jsem z Hradce Králové, tak můžem i spolu něco zahrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junitho23 Odesláno Únor 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2015 Tak jsem si PS4 taky poridil, ale nemam tadne pratele do online tak kdyby mel nekdo zajem ID: Junitho23 hry: Fifa15, Injuice, GtaV, TombRaider a do budoucna urcite Thr Order, Dead Island a Uncharcher ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggrr Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Můj nick: Biggrrcze Hraji: destiny, cod aw, bf4, minecraft, far cry 4 finále fantasy a real born online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jekyl Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 psn nick: badgrassel hry: gta v, driveclub, fifa 15, nhl 15, bf4, WD, TLOU Tak kdyby chtěl někdo něco zahrát po netu stačí napsat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eXamp Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Psn nick: KarchnakCz hry: GTA V, AC Unity a v blízké době destiny a killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TobiCZ6 Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 PSN nick: TobiCZ6 hraju Fifu 15 a GTA 5 ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kareru Odesláno Únor 13, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2015 Máme tento týden nové PS4. Zatím máme: GTA5 / FIFA14 / Killzone / a hry P+ Můj nick: kareru6 nebo můj syn: tomini_CZ Pokud chcete přidejte si nás, budeme rádi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moneyy Odesláno Únor 15, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2015 (upraveno) PSN NICK: MrHonzaa Hry: COD AW, GTA V. FAR CRY 4, DRIVERCLUB, DRAGON AGE 3, Watch dogs, Valiant Hearts: The Great War, Oddworld: New 'n' Tasty Abe's Oddysee, Killzone: Shadow Fall, Little Big Planet 3, Toukiden Kiwami, PS+ hry. Upraveno Duben 27, 2015 uživatelem Money-$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfilip47 Odesláno Únor 21, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2015 Ahoj nechce si zahrát se mnou far cry 4 a mám driveclub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adams Odesláno Únor 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2015 PS4 mám chvíli, ale plánuji si koupit hry jako GTA 5, Far cry 4 a tak dále zatím hraju FIFA 15 ID: CZkingosCZcz Přidávejte všichni díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lutak87 Odesláno Březen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2015 (upraveno) PSN: lutak1 hry: COD Ghosts, Watch Dogs, Mortal Kombat X, Sniper Elite 3, Last of us, Battlefield 4, Battlefield Hardline Kdo má zájem si něco z toho zahrát, ať si mě klidně přidá Upraveno Říjen 25, 2015 uživatelem lutak87 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure Odesláno Březen 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2015 PSN: Skystoure Ahoj, konzoli mám chvíli takže mám na ní jen pár her Driveclub, LBP3, TLOU, Minecraft a PS plus hry od Listopadu minulého roku, sem tam zapnu i War Thunder, on-line jsem skoro pořád, tak si rád zahraju, plánuju kupovat Destiny, Evolve, GTA V etc. Jsem ze Zlína, takže kdyby se našel někdo na výměnu her, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Březen 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2015 maras1984cz a hry drive club,the crew,minecraft,a mam obědnáno gta 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FishCZ Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 Ahoj Taky se pridam. Muj Nick: FishCZ86 Zatim GTA5 prijdou AC unity, project CARS, Witcher a dalsi. Jsem konzolove nedochudce a zatim si zvykam na gamepad. Takze uvitam i rady a tipy co kde a jak ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Březen 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2015 (upraveno) Nick: Dunky45 Hry: GTA V, BF 4, NHL 15, Helldivers, hromada PS+ her Upraveno Březen 20, 2015 uživatelem Dunky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno Březen 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2015 AlesMrazek Koupeno dnes. Planuji driveclub, gta V a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Březen 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2015 Matzeek momentálně hlavně Helldivers, GTA 5, Destiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shumanic Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 Shumanic20 GTA V, Destiny, Killzone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mauzoleus Odesláno Duben 26, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2015 mauzoleus zatím -Metro:REDUX časem -The Witcher - Diablo 3 - Naruto Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 27, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2015 (upraveno) Cinkycek The Last of us, The Order 1886, Killzone: Shadow fall, Knack, Driveclub, AC Unity, Wolfenstein: The new Order, Watch dogs Upraveno Červen 7, 2015 uživatelem ccinkyda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnnik Odesláno Květen 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2015 (upraveno) Herní ID: Johnnik13 Hry: Dying light, Knack, Minecraft, Disney infinity 2.0, Lego hobbit, Warframe a War Thunder, GTA Online Upraveno Květen 11, 2015 uživatelem Johnnik přidání hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhřa Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 Zarok713 Mám: Drive Club, Injustice, The Crew, Budu kupovat: The Last of Us, GT7, Watch Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skystoure00 Odesláno Květen 6, 2015 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2015 PSN: Skystoure Ahoj, jsem ze Zlína, přidávejte si mě každý, snažím se hrát co nejvíc co-op, multiplayer Hry: Destiny, CoD: AW, Dragon Age:I, Fifa 14, TLOU, LBP3 a PS+ hry od Listopadu 2014 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.