peeeca Odesláno Březen 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2017 ID: Peeeca Byl jsem vlastníkem PS2, PSP. Následně jsem se zbláznil a chvíli měl XBOX 360. Pak jsem ale zase zmoudřel a nyní vlastním PS4 Slim. Hry mám zatim - Little Big Planet 3, Uncharted 4, Drive CLub, Ratchet and Clank a FIFA 17. Budu rád když si mě přidáte :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marciiverson3 Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 (upraveno) PSN: marciiverson3 PS one, PS2, PS3 a PS4 Hry (PS4): NBA 2k14-16, Fifa 16, BF4 a BF Hardline, The Last of Us, Killzone Shadow Fall, Uncharted 1-4, Drive Club, LBP 3, Dying Light, Far Cry 4 a pár dalších single her. Kdo má zájem, přidejte si mě :). Upraveno Březen 14, 2017 uživatelem marciiverson3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuckynPet Odesláno Březen 14, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2017 Tak jsem zase po delší době oprášil PS4, hledám nějaké rozumné lidi na Ghost Recon Wildlands, můj nick LuckynPet. Prosím přidejte si mě, Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adassCZ Odesláno Červen 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2017 Ahoj hledám spoluhráče hlavně na battlefield 1, 4 a hardline. Můj nick je adass77. Budu rád když si mě přidáte do přátel a trochu zapaříme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meowed Odesláno Září 26, 2017 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2017 ID :PinkFloyder24 Games: Palladins, Dying Light : Enchanted Edition, NHL 2017, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Říjen 1, 2017 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2017 ID : Mentourix hry: paladins, fifa17,nhl17, the order, doom, little big planet, killing zone2, until down, destiny, hitman atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChomaFett Odesláno Listopad 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 ID: Nittrosek Hledám spoluhráče, momentálně hodně aktivně Dead by Daylight. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exie Odesláno Listopad 4, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2017 ID: exieOFC Hledám někoho do týmovky na Destiny 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellgamer Odesláno Listopad 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 ID: HellgamerTV Hraju: COD BO3, BF Hardline, GTA V, NFS:Rivals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Listopad 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2017 ID: Matespian83SVK HRY: Until Dawn, The Last of Us, Uncharted: The Nathan Drake Collection.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 ID: LUKYNOfyi Momentálně sháním spoluhráče na coop a pro sbírání trofejí na tyto hry (prosím normální a pohodová komunikace! :)) : - Call of Duty WW2 - Zombie mód: max další 3 hráče - Borderlands The Handsome Collection (Pre-sequel): max další 3 hráče - Sniper Elite 3: průchod kampaně na nejtěžší obtížnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Prosinec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2017 ID: Mr_VoPi Games: Battlefield 1, Destiny 2, Horizon Zero Dawn, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Wolfenstein 2 Zacal som kedysi davno s PSP a trvalo to dlho, pekne chvile. Neskor som vlastnil Xbox360 ale akonahle som dostal ban presiel som na PS3, to ma bohuzial nedrzalo vobec a po chvili som predal a kupil PS Vita s dufanim ze bude uspesnym pokracovanim PSP.. bohuzial aj ked som ju dlho drzal v sufliku a nechcel predat nakoniec isla tiez. Momentalne je najnovsim a velmi cerstvym (par dni) prirastkom PS4 Pro. Zalozil som fresh PSN ucet nakolko kedysi SK PSN store nebol a dufam ze to vydrzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Leden 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2018 Nick: WHIT3CZ_ Hraji hlavně Gran Turismo Sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 danielgtbmx COD:WW2, battlefield 4, battlefield 1 Hledám hlavně parťáka do toho ww2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WHITE-CZ Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Zahraje někdo NFS Payback ? WHIT3CZ_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hemlik Odesláno Únor 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2018 ID:Hemlik Hry:Fifa18,Nhl18,COD BO3,COD WWII,GT sport,AC Orgins,KCD,Ghost Recon,Uncharted,Crash,Titanfal2,ATD..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iGGy1468624198 Odesláno Březen 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2018 Nick iGGy_E36 Hledám hráče Project Cars 2 prosím pište na PeeSku, klidně si mě i přidejte do přátel. Jsme komunita a jezdíme závody. Dík iGGy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katsudo91 Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 ID: Senthendryl Hry: Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy, Uncharted: The Nathan Drake Collection Za mladí som drtil na PS1 Crasha, Spyra a Tony Hawk Pro Skater 2 u bratranca, ktorý mal to šťastie, že si jeho brat kúpil konzolu. Bol som dlho PC hráč, ale posledné roky sa mi znechutil prístup zvyšovania hardvérových požiadaviek, chýb windows a neustále riešenie prečo niečo seká, nejde, padá, neukladá a podobne. Kúpil som nakoniec PS4 pre občasné hranie, nakoľko život není peříčko a treba sa obracať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Červen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2018 xxYoshixx51 Většinu času hraju na Xboxu. Na psku budu hrát pouze exkluzivní PS tituly a bojové hry (Tekken, Dragonball Fighterz, Ex Layer... ). Mám sluchátka s mikrofonem, takže komunikace není problém. Jsem celkem tryhard, ale nervy u hraní nemám (souls série je boží). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 cuus, ID: eRiCZEch HRY který se chystám obnovit: DIVISION, FOR HONOR, DYING LIGHT, uvitam kohokoliv, kdo dá se mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 V 6. 6. 2018 at 17:17, Yoshi napsal: xxYoshixx51 Většinu času hraju na Xboxu. Na psku budu hrát pouze exkluzivní PS tituly a bojové hry (Tekken, Dragonball Fighterz, Ex Layer... ). Mám sluchátka s mikrofonem, takže komunikace není problém. Jsem celkem tryhard, ale nervy u hraní nemám (souls série je boží). Nehral si Dark souls 3 na xone? Zda se mi ze jsme spolu hrali. Majoo200 tusim mam nick na xone. Pridam si te a muzem dat tekkoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 PSN: Slimak__CZ (dvě podtržítka) PS4 Hry (PS4): The Last of Us, Uncharted 4, Diablo III: Reaper of Souls, Grand Turismo Sport, Star Wars: Battlefront II, X-COM 2: War of the Chosen, Assasin´s Creed: Origins, atd. Mám v přátelích pouze jednu osobu, budu rád, když si mě přidáte. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 Uvítám kohokoli, do popisku napište že jste z fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnzL Odesláno Srpen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2018 ID: HanzlCZHry: Cod ww2, nhl18, rocket league, diablo 3,dead by daylight, borderlands, divisionOdesláno z mého SM-G955F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoshi Odesláno Srpen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2018 V 12. 6. 2018 at 14:55, majoo200 napsal: Nehral si Dark souls 3 na xone? Zda se mi ze jsme spolu hrali. Majoo200 tusim mam nick na xone. Pridam si te a muzem dat tekkoše Hráli, pak nějak nebyl čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.