lemiju Odesláno Září 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2014 (upraveno) ID: LemijuCZ Games: FIFA 14, UFC, a WOLF. NEW ORDER Upraveno Říjen 3, 2014 uživatelem lemiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strejda uja Odesláno Září 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2014 ID: Strejda uja Hry: War Thunder, Watch Dogs, Warframe, DC UNIVERSE, předobjednáno Driveclub :) postupně budu doplňovat :) mam ho 3 dny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richie Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 ID: Richie_Zizkov HRY: BF4, War Thunder, Watch Dogs, TLOU, plánuju Drive Club Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Říjen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2014 ID:cartmen71CZ Drive Club,TLOU,NFS:Rivals,Watch Dogs,Garden Warfare. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 Id: spleskin Hry: diablo, driveclub. Hlavně driveclub, kdo bude hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 ID: harFa_ Hry: Killzone Shadow fall Plánuju: Driveclub, Far Cry 4, GTA V, Division Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2014 (upraveno) ID: WolfikCZ Hry: FIFA 15, PS+ hry,Driveclub,Killzone SF Casem planuju: Dragon Age Inquisition, asi Destiny Upraveno Listopad 19, 2014 uživatelem Manoust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donnybsc Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2014 ID: DonnyCzech Hry: FIfa 14 a warthunder mám ho od dneška tak si me přidejte prosím děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steph-cz Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 (upraveno) Ahoj, jsem tu nová, tak kdo budete chtít, přidejte si mě :-) budu ráda. ID: steph-CZ Hry: Assasins Creed 4: BF, Watch Dogs, NBA 2K14, The Last Of Us: Remastered, NHL 15, Driveclub Upraveno Říjen 14, 2014 uživatelem steph-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Nebo si muzete pridat stavajici cleny :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lupama Odesláno Říjen 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2014 Ahoj ID je capulm Hru mám zatím jen TLOU,ale bude toho časem víc :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kej-M547 Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Caute lidi PSN ID: Kej-M547 zatím mám jenom The Last of Us Remastered ale mám předobjednané Assassin's Creed Unity a Far Cry 4 tak kdo by chtěl tak si mě přidejte můžeme zahrát něco jinak na PS Vitu mam Killzone Mercenary, Rayman Origins, AC 3 Liberation, Little big planet a Everybodys golf, uvažuji o Fifě 15 ale to bych musel mít s kým hrát ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Burmmen Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Cau PSN ID Stereo_cz :) Mam jen TLOU a Destiny.. Konzoli nemam dlouho takze toho bude vic postupem casu :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Říjen 16, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Zdarec. PSN ID: Macik_78 . Hry:FIFA 15,Watch Dogs,The Last of Us Remastered,Killzone: Shadow Fall,KNACK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Říjen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2014 (upraveno) Klidně si mne přidejte. Nick Fenix87cz Zatím hraji: The Last of Us Upraveno Listopad 11, 2014 uživatelem Fenix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Říjen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2014 Kdo hraje Diablo 3, Battlefield 4 a plánuje GTA V, tak si mě přidejte:D Nick: TomysCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubus24 Odesláno Říjen 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2014 Zdarec id: KubusCz Hry: Fifa15, Last of us, Watch dogs, Diablo 3 uee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VanttageCZ Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 (upraveno) PSN ID: VanttageCZ mám: Destiny, Minecraft koupím: GTA V, Bloodborn, Far Cry 4, Batman Arkham Knight Stream: http://www.twitch.tv/vanttagecz Upraveno Říjen 25, 2014 uživatelem VanttageCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 ID:petrmarv Killzone,TLOU,Watch dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Říjen 24, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2014 PSN: Apophiss-Cze V nejbližší době začnu hrát Battlefield 4, jinak zatím rozehrané Killzone, Knack, Last of Us tak si mě když tak hoďte do přátel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondie Odesláno Říjen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2014 PSN: bondiecz Hry: Killzone, FIFA15, Diablo3, Plants vs Zombies: Garden Warfare Klidně si mě přidejte ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 PSN: spleskin Hry: diablo 3, driveclub a bude dragon age Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenDeathros Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) ID: DeathRosJake Games: inFAMOUS: SecondSon, DC Universe Online, Fifa 15, Dust: An Elysian Tail, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Killzone: Shadow Fall Upraveno Listopad 13, 2014 uživatelem FallenDeathros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazafka Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 PSN: mazafka Hry: Destiny a NHL15 (zatim :) ) Klidne si me pridejte PS mam kratce a budu rad za kazdeho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Říjen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2014 PSN: MessikCZ Hry: TLOU-FIFA 15 je na cestě,další příbudou. PS4 mam krátce tak klidně přidejte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.