ladaadam Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 zdravím,můžete poradit úplnému laikovi v PSP,co vše potřebuji,co vše musím udělat,abych mohl hrát hry na PSP,co si stáhnu a připojovat se na wifi umě doma? Předem děkuji za pomoc. Moje PSP 3004:verze 6.39-záruka na mé psp mě netrápí , tak vše v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Co takhle hledat BTW tutorialy tu jsou na očích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladaadam Odesláno Prosinec 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2013 Co takhle hledat BTW tutorialy tu jsou na očích koukal jsem před založením tohoto topiku,ale nevyznám se vtom.Pise se zde o tom,ze kdo ma 6.xx,...tam nemusí,po chvíli si prečtu ,že musi,a že tohle a támhle to :( Zkrátka mi jde hlava kolem,nevyznám se vtom,proto se tak ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 koukal jsem před založením tohoto topiku,ale nevyznám se vtom.Pise se zde o tom,ze kdo ma 6.xx,...tam nemusí,po chvíli si prečtu ,že musi,a že tohle a támhle to :( Zkrátka mi jde hlava kolem,nevyznám se vtom,proto se tak ptámjsem to myslel tak že se máš zeptat v danem tématu a nezakladat nové pak je tu bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 zdravím,můžete poradit úplnému laikovi v PSP,co vše potřebuji,co vše musím udělat,abych mohl hrát hry na PSP,co si stáhnu a připojovat se na wifi umě doma?Předem děkuji za pomoc. Moje PSP 3004:verze 6.39-záruka na mé psp mě netrápí , tak vše v pohodě Zdravím, nejdřív si updatuj PSP na poslední oficiální firmware - 6.60 (update najdeš třeba tady). Po updatu jdi na tuto stránku a udělej to, co je hnedka v prvním odstavci (Začíná to "Instalace 6.60 PRO:") a máš hotovo. Každopádně tě upozorňuji, že po každém vypnutí budeš muset zase spustit aplikaci, která CFW aktivuje (ale na zmiňované stránce je vše popsané). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
REWEN11 Odesláno Únor 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2016 Da se flesnout i psp go a hry nahrat na pametovku?popr jak se to dela??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.