ondra1994 Odesláno Prosinec 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 [TABLE=width: 99%, align: left] [TR] [TD] [/TD] [TD] Zdar borci, mám jen rychlej dotaz. Dnes jsem zapnul xbox a chce to nákej update pro live. Jinak nemužu hrát na live. Nepřijdu tím o flash? Díkec[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 12, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Čaues, s LT+ 3.0 nebo LTU o flash nepřijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra1994 Odesláno Prosinec 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2013 Dík moc ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr35 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 ahoj tak co zrusi jak je to mam LT+3,0 MUZU TO NA XBOX LIVE POTVRDIT NEBO TO ZRUSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 22, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 To je vážně tak těžké se podívat o dva posty výše? Můžeš potvrdit, o flash nepřijdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr35 Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 ok diky preji krasne svatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakura Odesláno Prosinec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2013 Ahoj, když to chce update kvůli kinectu hádám že je to stejný že? :D (jen se ujišťuji), spíš mě zajímá co je LT+3,0 a LTU? O.o a jak ho do xboxu dám, nebo vůbec zjistím zda ho mám nebo ne… a co to vlastně je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 23, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Ahoj, jedná se o verzi flashe. Pokud flash nemáš, můžeš bez problémů updatovat na všechny verze dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakura Odesláno Prosinec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2013 Právě že mám, dala jsem si flashnout xbox a díky tomu mi nefunguje kinect… chce to po mě update (ale někdo mi říkal že když dám update, tak se mi flash smaže) - nevim co mám dělat proto mě zajímalo co je to LTU a LT+3,0 … jestli by mi to nepomohlo aby mi zůstal Flash a šel i kinect :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 24, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2013 LTU a LT+ 3.0 jsou verze flashe. Pokud sis dal Xbox flashnout nedávno, tak tam nejspíše bude jeden z těchto dvou, ale samozřejmě bych si to pro jistotu ověřil přímo u flashera. Pokud máš jeden z těchto dvou FW, updatovat můžeš až na nejnovější verzi dashboardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.