valis1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 (upraveno) Nemáte někdo tuto hru krabicově? Já ji mám digitálně a hra má v cz pouze titulky, nikoliv menu a HUD a tak se chci zeptat jestli je tomu tak i na placce? Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom84cz Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Čau je to taky tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aca1 Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Mám krabicovku a cz mám jen titulky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Taky me to pekne sere, nemyslim si ze to byl takovej problem to predelat vsechno:O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Prosinec 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2013 (upraveno) Aha, takže opravdu jen rozhovory jsou a cz titulkama? tak to je opravdu na prd. Škoda těšil jsem se na plnou cz. Upraveno Prosinec 18, 2013 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
japao Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Čeština je plná i v ps4 , ale menu ve hře používá nastavení jazyka z nastavení konzole a ne ze hry tudíž když máte konzoli anglicky jelikož čeština chybí je i ve hře menu anglicky. Již jsem psal na ubisoft ať si tuto chybu opraví moc nedoufám , ale nějaká naděje tu snad je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hankeyy Odesláno Leden 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2014 Zatím jsem absolutně ohromen touto hrou,hrál sem jenom první díl a asi jen dvě hodiny,tohle je jina kava . . . Volnost neuveritelna,delka hry neuveritelna. Akorat mam pribehovy nedostatek,kdyz se mi ted zjevila jakasi forma umele inteligence vtom realnem svete, bude nekdo tak hodny ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Buchal Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 čau,mám problém,našel jsem poklady jejíž součástí byl plán na nejvyšší upgrade zbraní na lodi,ale ty zbraně(mortar atd.)mi vylepšit nejdou.(suroviny a peníze mám),netuší někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 M dotaz, když najdu tu mapu na který mám nakresleno kde se nachází poklad, tak tam je prostě jen obrázek....to se mám řídit jen podle obrázků ? Myslel jsem že se mi to vyznaci na mapě Odesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 mas tam i souradnice, podle nich to pak najdes na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 9, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2014 M dotaz, když najdu tu mapu na který mám nakresleno kde se nachází poklad, tak tam je prostě jen obrázek....to se mám řídit jen podle obrázků ? Myslel jsem že se mi to vyznaci na mapěOdesláno z mého HTC One V pomocí Tapatalk Máš tam napsaný v závorce i souřadnice toho pokladu. Podle toho se řídíš. Otevřeš na padu mapu a kurzorem najdeš ty souřadnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 no jo jenomže souřadnicemi to ukaže, ale jen jako na cely město(240,607)jedna se o havanu :D tak jsem to podle obrazku nasel dojdu ta ale nic tam nebylo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 a vidim tu chlapka s lopatou.....nemam si ji taky koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Zatím jsem absolutně ohromen touto hrou,hrál sem jenom první díl a asi jen dvě hodiny,tohle je jina kava . . . Volnost neuveritelna,delka hry neuveritelna. Akorat mam pribehovy nedostatek,kdyz se mi ted zjevila jakasi forma umele inteligence vtom realnem svete, bude nekdo tak hodny ? :D To si nastuduj z netu, ale neboj, je to nejslabší část celé AC ságy, osobně tomu pozadí z blízké současnosti nevěnuju moc pozornost, protože je to nuda. Mám raději osudy těch historických postav. Mám dojem, že nejlepší rozkvět měl AC v AC2-Revelations. To pirátství je skvělé, ale k AC sérii se to moc nehodí, protože Edvard není vycvičený Assassin a přesto ty schopnosti má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Hral jsem na PS3 aby byl jsem moc spokojen a prekvapen jak ta mapa je velika.... Jen me mrzi, ze to neudelali na PS4 koplet v CZ.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 Ono to je komplet v češtině, ale tím že nemůžeš nastavit konzoli do cz tak ti HUD a menu běží v ENG. Už to tady někdo psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2014 v tom případě je to pěkná hloupost, že je jazyk menu ovlivněn jazykem menu v PS4, měli by to opravit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 někdo na multak.uz mne nebavi hrat s tema US frackama co se domnivaj ze ve wolfpacku je nejvic zabiti nejvic cool id epicvictory666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Malej dotaz, když obsadim nepřátelskou loď, a pak mám na výběr mezi opravou, snížením hledanosti a to poslední....privlastneni lodi. Tak k čemu se mi to hodí že budu mít víc lodí ? Ete jsem žádnou svou loď nepotkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spleskin Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Prosím k čemu to je ty lodě navíc? A kde kdyžtak jsou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Udeláš si vlastní flotilu a potom jednotlive lodě posilas na cesty a máš z toho peníze. Az budeš na sve lodi tak bez do kajuty před sebou uvidíš stůl s mapu, bez k ní a zmackni tlačítko. Zbytek uz pochopis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 v podstatě je to obdoba vysílání assassinů na mise, jako bylo v AC: Brotherhood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 mam dotaz ohledne assasina, jestli mate nekdo zkusenosti stim upgradem jak to funguje.chci si koupit AS 4na ps 3na amazonu jako digi cod.a pak chci upgrade na ps4 ale mam strach stoho ze mi to nepujde predelat protoze uz nemam ps3 . tak doufam ze kdyz dam redeem cod na store pres pc tak se mi to pak na store na ps4 ukaze ,protoze zatim se mi ta moznost nechce ani zobrazit a ono to cely vychazi na 807korun takze me to fakt zajima:) jedne se o us store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 (upraveno) Když si koupím Assassina z US storu bude obsahovat české titulky? Upraveno Únor 2, 2014 uživatelem teiNy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovator Odesláno Únor 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2014 ne jeto us store Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.