yaluroo Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 (upraveno) jak si stáhnout nějakou hru z nintendo eshop nebo kde se dají sehnat prepaid card protože z karty mi to nějak nefunguje díkes děcka refresh chtěl jsem to udělat před creditní kartu ale píše to nějakou chybu je tu někdo , kdo s nakupováním her mám zkušenost díky Upraveno Prosinec 15, 2013 uživatelem yaluroo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rupina Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 No, předně bys měl napsat přes jakej eshop a jakou kartu. Většina amerických obchodníků prostě český karty nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaluroo Odesláno Prosinec 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 ok chci si stáhnout z nintendo eshop Pushmo=Pullbox=Pushblox a pokud vím musím si nabít účet (add funds) přes via credit card, kde se zadává číslo karty expiraci date security code a potom mi naskočí error 011-7511nebo011-7512 a že mám asi kontaktovat zřizovatele karty a tak se ptám jestli někdo nevíte co s tím a jestli musím na spořitelnu a nějak to řešit díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Prosinec 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Zkus proste nejakou jinou kartu. Obcas se stava, ze (jakykoliv) system z mnoha duvodu odmitne platbu prijmout. Pokud ti ta karta jinak vsude funguje, tak ti banka stejne asi nepomuze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaluroo Odesláno Prosinec 16, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2013 Děkuji z odpovědi. Dvě karty jsem zkoušek a ani jedna nic pořád ta samá chyba. Nevím, kde je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Prosinec 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2013 Tak pokud obe karty v jinych eshopech funguji (a nejsou to stejne karty od stejne banky), zkus se podivat, jestli Nintendo nevyzaduje nejake mene obvykle vlastnosti platebnich karet, ackoliv se mi to nezda. Ja za listek u ruskych zeleznic nemohl zaplatit ani jednou ze 3 ceskych karet od 3 ruznych bank snad kvuli nejakemu bezpecnostnimu protokolu (uz nevim), ale s japonskou kartou platba probehla. :) Coz by ale nemel byt tento pripad. Prip. se zkus poptat v bance, jestli nemas u sve karty neco blokovano, ci na nejake infolince ceskeho Nintenda, pokud neco takoveho existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sigismund Odesláno Prosinec 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 Co mas za kartu? Mne to s klasickou MasterCard funguje v pohode. Jeste me napadlo, nemas kartu od CSOB? Tam maji to uzasne zabezpeceni 3DSecure, kdy autorizujes platby SMSkou. Na platby v ramci CR fajn, ale v zahranicich eshopech ci jinych sluzbach s tim nezaplatis, coz je holt dan za vetsi bezpecnost. Nelze to ale bohuzel dekativovat. Mozna tohle maji i jine banky. V Nintendo eShopu platim kartou od jine banky, ktera to 3DSecure zapnute nema a vsechny platby vzdycky prosly v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaluroo Odesláno Prosinec 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2013 zkoušel jsem to přes poštovní a českou spořitelnu a nic zkusím se optat v bance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sigismund Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Postovni sporitelna je jen znacka CSOB, jak je to u sporitelny nevim. Zkus se ale optat, jestli nenabizi nejakou internetovou platebni kartu. Mel jsem to kdysi u GE a Komercky. V podstate dostanes papirek s udaji, co zadat, a byva tam mensi limit nez na normalni karte (typicky nepotrebujes limit 20000 na platby na netu ;) ). Popripade si zaloz free ucet u nektere z mensich bank jako je Zuno (muzu ti poslat pozvanku, takze kdyz si to zalozis, dostanem oba 300 na ucet :) ) nebo AirBank. U obou mi platby na netu v zahranici bez problemu fungujou. (Nejsem magor, nemam ucet u kazde banky, CSOB mam kvuli hypotece a AirBank se Zunem jsem kdysi chtel jen vyzkouset a pak si ucty nechal.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2013 Ne každá banka v základních službách povoluje internetovou platbu kartou. Tato fce zrovna u české spořitelny se musela aktivovat samostatně. A dokonce se muselo i nějaký ten pátek čekat na ověření/povolení ze strany banky. Dále je potřeba mít před první platbou cca 50Kč na účtu, neb si některé společenosti jako ověření nechávají poslat určitou částku k nim. Něco se přičte na účet a někdy ani to ne. Osobně doporučuji klasickou VISA kartu, která je podporovaná snad všude. Platím s ní nejen na živo, ale i v CZ eshopech i v zahraničních a dobíjím si s ní kredit i na paypal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yaluroo Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 tak dneska se to povedlo stáhnout a bylo to tím,že banky na svátky a o výkendech nepracují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
yaluroo
jak si stáhnout nějakou hru z nintendo eshop nebo kde se dají sehnat prepaid card protože z karty mi to nějak nefunguje
díkes děcka
refresh
chtěl jsem to udělat před creditní kartu ale píše to nějakou chybu
je tu někdo , kdo s nakupováním her mám zkušenost díky
Upraveno uživatelem yalurooOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.