Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

eshop nintendo

yaluroo

Otázka

jak si stáhnout nějakou hru z nintendo eshop nebo kde se dají sehnat prepaid card protože z karty mi to nějak nefunguje

díkes děcka

refresh

chtěl jsem to udělat před creditní kartu ale píše to nějakou chybu

je tu někdo , kdo s nakupováním her mám zkušenost díky

Upraveno uživatelem yaluroo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ok chci si stáhnout z nintendo eshop Pushmo=Pullbox=Pushblox a pokud vím musím si nabít účet (add funds) přes via credit card, kde se zadává číslo karty expiraci date security code a potom mi naskočí error 011-7511nebo011-7512 a že mám asi kontaktovat zřizovatele karty a tak se ptám jestli někdo nevíte co s tím a jestli musím na spořitelnu a nějak to řešit

díky

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak pokud obe karty v jinych eshopech funguji (a nejsou to stejne karty od stejne banky), zkus se podivat, jestli Nintendo nevyzaduje nejake mene obvykle vlastnosti platebnich karet, ackoliv se mi to nezda. Ja za listek u ruskych zeleznic nemohl zaplatit ani jednou ze 3 ceskych karet od 3 ruznych bank snad kvuli nejakemu bezpecnostnimu protokolu (uz nevim), ale s japonskou kartou platba probehla. :) Coz by ale nemel byt tento pripad. Prip. se zkus poptat v bance, jestli nemas u sve karty neco blokovano, ci na nejake infolince ceskeho Nintenda, pokud neco takoveho existuje.

Odkaz ke komentáři

• 0

Co mas za kartu? Mne to s klasickou MasterCard funguje v pohode.

Jeste me napadlo, nemas kartu od CSOB? Tam maji to uzasne zabezpeceni 3DSecure, kdy autorizujes platby SMSkou. Na platby v ramci CR fajn, ale v zahranicich eshopech ci jinych sluzbach s tim nezaplatis, coz je holt dan za vetsi bezpecnost. Nelze to ale bohuzel dekativovat. Mozna tohle maji i jine banky. V Nintendo eShopu platim kartou od jine banky, ktera to 3DSecure zapnute nema a vsechny platby vzdycky prosly v pohode.

Odkaz ke komentáři

• 0

Postovni sporitelna je jen znacka CSOB, jak je to u sporitelny nevim. Zkus se ale optat, jestli nenabizi nejakou internetovou platebni kartu. Mel jsem to kdysi u GE a Komercky. V podstate dostanes papirek s udaji, co zadat, a byva tam mensi limit nez na normalni karte (typicky nepotrebujes limit 20000 na platby na netu ;) ).

Popripade si zaloz free ucet u nektere z mensich bank jako je Zuno (muzu ti poslat pozvanku, takze kdyz si to zalozis, dostanem oba 300 na ucet :) ) nebo AirBank. U obou mi platby na netu v zahranici bez problemu fungujou. (Nejsem magor, nemam ucet u kazde banky, CSOB mam kvuli hypotece a AirBank se Zunem jsem kdysi chtel jen vyzkouset a pak si ucty nechal.)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ne každá banka v základních službách povoluje internetovou platbu kartou. Tato fce zrovna u české spořitelny se musela aktivovat samostatně. A dokonce se muselo i nějaký ten pátek čekat na ověření/povolení ze strany banky.

Dále je potřeba mít před první platbou cca 50Kč na účtu, neb si některé společenosti jako ověření nechávají poslat určitou částku k nim. Něco se přičte na účet a někdy ani to ne.

Osobně doporučuji klasickou VISA kartu, která je podporovaná snad všude. Platím s ní nejen na živo, ale i v CZ eshopech i v zahraničních a dobíjím si s ní kredit i na paypal...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu