Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

US store PS4

Otázka

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno (upraveno)
A nejen to plus ucet tam stoji 940 na rok

Na to pozor, podle mě má třeba eu ps+ lepší hry, ale to je asi jen věc názoru. Každopádně bych před koupí porovnal hry, které tam byly do teď... ;)

A když si počkáš na nějakou akci, tak tě PS+ na cz účtu vyjde třeba na 1000 nebo já jsem teď naposledy kupoval za 1299,- rok + měsíc (nevím přesně, jestli jeden nebo víc..) zdarma...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO

Upraveno uživatelem nepster
  • 0
Odesláno
Na to pozor, podle mě má třeba eu ps+ lepší hry, ale to je asi jen věc názoru. Každopádně bych před koupí porovnal hry, které tam byly do teď... ;)

A když si počkáš na nějakou akci, tak tě PS+ na cz účtu vyjde třeba na 1000 nebo já jsem teď naposledy kupoval za 1299,- rok + měsíc (nevím přesně, jestli jeden nebo víc..) zdarma...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk PRO

No spis de o to ze ho mivam zaplacenej kvuli slevam pred 5 dny normal cena GOW 19.99 plus cena byla 10.00 dolar i kvuli tem slevam v Discount plus a vyberu her nema cenu hovorit kazdej mame jinej vkus ale cca za 2.3 k za rok US + EU psn plus ucet nikoho nezabijou a zase co se obsahu tyce je EU PSN jako chudy pribuzny oproti US

• 0
Odesláno

zas takova trubka ale jeste sem z amazonu nic nekupoval takze sem vzal jen ten 10 dolarovy ze si pak koupim i ten 50 abyhc si mohl koupit fifu no a pise mi to tohle ,bohuzel nejsem natom tak dobre z ang. abych si psal z podporou amazonu :(takze zkousel sem to davat na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action a pise mi ze This Prepaid Card has already been consumed.

na ps 4 mi to pise ze this playstation network card number has already used

please check your entry

(E-82000130)

ach jo nevim tojako ty 10 dolarovy zrusily nebo jak?nechapu

• 0
Odesláno
zas takova trubka ale jeste sem z amazonu nic nekupoval takze sem vzal jen ten 10 dolarovy ze si pak koupim i ten 50 abyhc si mohl koupit fifu no a pise mi to tohle ,bohuzel nejsem natom tak dobre z ang. abych si psal z podporou amazonu :(takze zkousel sem to davat na https://account.sonyentertainmentnetwork.com/liquid/login.action a pise mi ze This Prepaid Card has already been consumed.

na ps 4 mi to pise ze this playstation network card number has already used

please check your entry

(E-82000130)

ach jo nevim tojako ty 10 dolarovy zrusily nebo jak?nechapu

Uz si to vyresil???Zkus postnou stranku z amazonu kde si koupil kupon

• 0
Odesláno

No ja som kupoval tiez na Amazonu 10dolacovi kod, poslali mi na email a tiez mi pisalo tu vetu ze je pouzity abo neplatny, bolo to samozrejme v tom ako pisal neyo, prihlasoval som ten kod na PSN CZ ucet. Prelogoval som na PSN US ucet zadal kod a vsetko prebehlo uspesne peniaze sa mi dobili okamzite.

A ked sme uz pritom daju sa niekde zakupit tie kody aj pre PSN CZ ucet ? aby som ich mohol uplatnit na cz ucte ? Vie niekto poradit ? Dakujem

• 0
Odesláno

nechcem otvárať novú tému..

keď si založím US účet (a budem nakupovať pomocou SK kreditky na amazone, ak to ešte vôbec funguje), nebude problém s európskymi krabicovými verziami hier? lebo napr. Battlefield3 robil na PS3 problémy a záležalo od regiónu, odkiaľ hra bola a z akého účtu ju chcel niekto hrať (online samozrejme)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu