Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 zdravím, nedávno som si dal spraviť na xbox RGH a JTAG ten pán ktorý mi to spravil mi všetko pekne vysvetlil ale bolo toho tak vela že som zabudol ako mám spraviť aby som mal v Games obaly(screenshoty) na hru.. mám tam asi 4 hry zatial a musím sa pozerať na názov aby som zistil aká to je hra lebo každá hra má napísane niečo ako No found image alebo niečo podobné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Připoj to na internet, obaly se ti stáhnou samy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 ale ked sa pripojím na internet tak ma to nezabanuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ne, nepřipojí se to jen na xbox live to je zablokované. Na internet normálně můžeš právě kvůli obalům aktualizacím dashboardu atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 takže kliknem na network setting tam sa pripojím na wifi ktorú mám doma a automaticky sa mi tie obaly stiahnu?... a vlastne ked možem sa pripojiť na internet tak to znamená že možem ist aj na internet explorer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Nastav si síť (přes Wifi nebo přes kabel) a pak se ti ve FSD (do toho ti to doufám rovnou nabíhá po spuštění) stáhnout obaly samy. Explorer asi používat můžeš, jeslti nějaký rozumný najdeš ale nevím jak to souvisí s obaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 dobre ja to skúsim... ide o to že som si myslel že za to ked sa pripojím na internet banujú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 Ne,banujú jen na xbox live.Na internetě nebanujú Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischino18 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2013 (upraveno) okay spravil som to a funguje to musel som dať ešte options a refresh artwork ale nastavilo to... dakujem ti za pomoc :) ... Upraveno Prosinec 26, 2013 uživatelem Mischino18 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.