Arrahota Odesláno Prosinec 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 zdravím, kamarádovi jsem do nemocnice půjčil své psp 2003. (viz podpis). Spadlo mu na zem a divil se, že nefunguje :-// po zapnutí se normálně rozsvítí zelená kontrolka power. Displej je mrtvej (neprasklej). Stále bliká oranžová kontrolka načítání z karty. Zvuky nejsou žádné. Nejde vypnout - pouze vyndáním baterie. Po napojení nabíječky svítí power oranžově jak má. Bez zjevného mechanického poškození. děkuji za jakýkoliv tip a radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Zdravím, tahkle z fleku bych řekl, že to vypadá na problém se základovkou. Zkusil bych zapnout PSP bez baterie (čistě s napojenou nabíječkou) a bez paměťové karty a zjistil, co dělá kontrolka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 (upraveno) bez baterie a bez karty: nabíječka napojena. PSP se spustí. dostanu se do základního menu. Dostanu se i do recovery menu. PSP jde vypnout standartně. bez baterie s kartou: vše stejné, ale kartu to nevidí a když chci odejít z recovery menu (exit), tak se dostanu do režimu jako v mém 1. příspěvku (černá obrazovka, PSP nejde vypnout - jen odpojením nabíječky). s baterií a bez karty: PSP se spustí, dostanu se do menu. Dostanu se i do recovery menu. Lze z rec.menu i odejít. PSP vypnu klasicky. s baterií a s kartou: Nyní už jde spustit (i vypnout), dostanu se do menu (karta není vidět). Dostanu se do recovery menu, ale z něho opět ne (černé LCD, vyp. jen vyjmutím baterie) btw děkuji za přechozí včasnou odpověď Upraveno Prosinec 27, 2013 uživatelem Arrahota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Prosinec 27, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak v tom případě měním odpověď - vypadá to dost jasně na problém s kartou. Zkusil bych jí naformátovat v PC (pomocí čtečky, jestli máš) a pak jí dát znovu do PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 dle tohoto příspěvku http://psp.novinky.org/kforum.php?akce=topic&Top_ID=933 jsem zjistil, že karta má prasklý okraj, takže by mohl ohnout některé kontakty ve čtečce, tak jsem PSP sakum prdum rozebral, přiohnul (krapet) kontakty v ní a světe div se, kartu to načetlo :) takže mise úspěšná, snad to bude po pádu na zem jediná závada. díky Spenate :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arrahota Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2013 No není :( mám pruhy přes display. Tak nevím zdali dostal ránu anebo mám špatně zasunuty kontakty třeba :-/ Ještě se v tom asi porejpu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.